Restaurant Hemel & Aarde krijgt er een wijnbar bij
Horeca - Restaurant Hemel & Aarde in Utrecht krijgt er een bijdehand jong zusje bij. Half mei opent het team direct naast het restaurant een wijnbar.
De ruimte was er al, alleen diende die als opslagruimte voor wijnen. Maar na verder brainstormen over de vraag wat er met die ruimte gedaan kan worden, ontstond het plan om een zusje voor ’t restaurant te creëren in de vorm van een wijnbar.
Wijnbar Hemel & Aarde volgt dezelfde filosofie als het restaurant: verfijnde kwaliteit, creativiteit en veel persoonlijke service. “In de wijnbar gaat het team net wat rebelser om met dat gedachtegoed. Wijnbar Hemel & Aarde is high-end maar toegankelijk. Elegant en toch funky. Stijlvol maar eigenzinnig”, zo laat het team weten. Het sommeliersteam van Hemel & Aarde maakt de wijnbar een plek die staat voor kwaliteit, maar waar gasten toch relaxed blijven zitten om zich nog een extra glas bij te laten schenken.
Het team van Wijnbar Hemel & Aarde verzamelt in de wijnbar flessen van over de hele wereld. Uit de klassieke gebieden, maar juist ook uit de meer onontdekte wijnregio’s. Net als het restaurant volgt de bar op het menu de seizoenen. Wijnen veranderen met de jaargetijden mee. Net als de bites en snacks uit de keuken van Hemel & Aarde’s chef Rene van der Weijden.
Bron: Hemel & Aarde/@FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Schiphol opent met Avolta nieuw horecaconcept Salon
Luchthaven – Schiphol heeft in samenwerking met travel retailer Avolta (voorheen HMSHost) twee nieuwe horecaconcepten geopend in Lounge 1 op de luchthaven. Salon, geïnspireerd door de grachten en terrassen van Amsterdam, bestaat uit een Grand Café en Deli.
Lees berichtCompass Group nieuwe horecapartner WEC
Catering - Compass Group Nederland en het WEC (Werelderfgoedcentrum Waddenzee) gaan een samenwerking aan. Als de nieuwe horecapartner van het WEC zal Compass Group Nederland een bijzonder horecaconcept ontwikkelen dat de schoonheid en het belang van het Waddengebied weerspiegelt.
Lees berichtBiertje in Europees restaurant het duurst in Noorwegen
Prijsvergelijking – Van alle Europese steden is de gemiddelde prijs van een biertje in Noorwegen het duurst. Portugal is het goedkoopst, maar voor wie echt voor een dubbeltje op de eerste rang wil zitten voor zijn biertje in een restaurant moet naar Noord-Macedonië.
Lees berichtCIRFOOD nieuwe cateraar Evides Waterbedrijf
Catering - Evides is na Vitens het tweede waterbedrijf in het portfolio van CIRFOOD. De cateraar uit Hoofddorp breidt hiermee het portfolio in het B&I segment wederom verder uit. Evides heeft CIRFOOD als nieuwe horecapartner gecontracteerd voor zowel de restaurant als de banqueting voor de locaties Kralingen en Spijkenisse.
Lees berichtFoodsector bewust van invloed Gen-Z maar actie blijft uit
Onderzoek – In de foodsector is meer dan de helft (63%) zich ervan bewust dat Gen-Z andere behoeftes en wensen heeft op het gebied van buitenshuis eten. Toch past niet iedereen zich direct aan op de opkomst van met name Gen-Z. Dit blijkt uit onderzoek van de GROUP7 Professional Community onder respondenten uit Nederland (443), uit de segmenten Horeca, Fastservice en Catering, dat...
Lees berichtPlant FWD Week wil inspireren vaker plantaardig te kiezen
Actie - Plant FWD organiseert de eerste Plant FWD Week, waar ruim 40 restaurants, waaronder Cannibale Royale, Restaurant Flore **, The Lobby, Chez Nina, Yerba en Madre, mensen worden geïnspireerd vaker plantaardig te eten.
Lees bericht