&samhoud wint Best New Plant-Based Food Award


Bekroning - &samhoud food is de winnaar van de Best New Plant-Based Food Award 2018. De award werd gewonnen met het innovatieve ‘Groentegehakt’ tijdens de Protein Summit 2018 in Lille. Het vegetarische gehakt bestaat voor 62 procent uit groente en is ontwikkeld door 2-Michelinsterrenchef Moshik Roth van restaurant &moshik in Amsterdam. De Bridge2Food Protein Awards beloont bedrijven die zich richten op de ontwikkeling van nieuwe plantaardige en eiwitrijke voedingsmiddelen. Het ‘Groentegehakt’ biedt een alternatief voor vlees op basis van groente in plaats van soja. Het is daarnaast een bron van vezels en eiwitten en bevat geen onnatuurlijke toevoegingen voor kleur, smaak of houdbaarheid. Naast &samhoud food werd Vivera genomineerd met de plantaardige biefstuk en Nestlé met de filet stukjes. Aantrekkelijker Het creatieve brein achter de producten is 2-Michelinsterren chef Moshik Roth: “Voor mij is groente de rode draad in alles wat ik maak. Met het groentegehakt probeer ik het aantrekkelijker te maken om op een leuke en lekkere manier meer groente binnen te krijgen.” Bron: @samhoud/@FoodClicks Bekroning - &samhoud food is de winnaar van de Best New Plant-Based Food Award 2018. De award werd gewonnen met het innovatieve ‘Groentegehakt’ tijdens de Protein Summit 2018 in Lille. Het vegetarische gehakt bestaat voor 62 procent uit groente en is ontwikkeld door 2-Michelinsterrenchef Moshik Roth van restaurant &moshik in Amsterdam. De Bridge2Food Protein Awards beloont bedrijven die zich richten op de ontwikkeling van nieuwe plantaardige en eiwitrijke voedingsmiddelen. Het ‘Groentegehakt’ biedt een alternatief voor vlees op basis van groente in plaats van soja. Het is daarnaast een bron van vezels en eiwitten en bevat geen onnatuurlijke toevoegingen voor kleur, smaak of houdbaarheid. Naast &samhoud food werd Vivera genomineerd met de plantaardige biefstuk en Nestlé met de filet stukjes. Aantrekkelijker Het creatieve brein achter de producten is 2-Michelinsterren chef Moshik Roth: “Voor mij is groente de rode draad in alles wat ik maak. Met het groentegehakt probeer ik het aantrekkelijker te maken om op een leuke en lekkere manier meer groente binnen te krijgen.” Bron: @samhoud/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid