Silvie Slachter nieuwe beursmanager BBB Maastricht


Nieuwe beursmanager Sivie Slachter van BBB Maastricht

Benoeming - Met ingang van 1 maart is Silvie Slachter de nieuwe beursmanager van horecavakbeurs BBB Maastricht. Zij volgt in deze functie Erik Stroink op, die de organisatie gaat verlaten.

Als nieuwe beursmanager is Slachter eindverantwoordelijk voor zowel de sales als de productie, programmering en marketing van de beurs en het interactieve horecaplatform verbonden aan BBB. Belangrijkste doelstelling voor komende jaren is de kwaliteit van de vakbeurs verder verhogen en meer lading geven aan de BBB belofte ‘More Horeca Success’ voor de horecaondernemer. Slachter heeft jarenlange ervaring in de horecabranche. In haar laatste functie was zij als National Accountmanager werkzaam bij Smit & Dorlas.

Platform

Voormalig beursmanager Erik Stroink legt na bijna 10 succesvolle jaren zijn functie neer en zal zijn carrière elders voortzetten. Stroink zorgde samen met zijn team voor de transformatie van BBB als driedaags horeca-event naar een  platform dat zich gedurende het hele jaar inzet voor het succes van de horecaondernemer.

De eerstvolgende BBB Maastricht wordt gehouden van 12 t/m 14 oktober In de MECC Maastricht.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



HorecaEvenTT blijft qua sfeer indruk maken

Vakbeurzen – Niet het aanbod, maar juist de sfeer maakt de vakbeurs HorecaEvenTT in Leeuwarden zo specifiek. Zowel deelnemer als bezoek laten merken dat de beurs gezien wordt als de ontmoetingsplatform voor het noordelijk deel van Nederland. Daarom doelgerichte gesprekken op de beursvloer en door de komst van veel horecaondernemers van de eilanden een efficiënte manier van relatiebeheer voor veel...

Lees bericht

Maastricht wordt gaststad MICHELIN Gids Ceremonie 2024

Uitreiking - Michelin zal de 2024-editie van de MICHELIN Gids Ceremonie voor Nederland houden in MECC Maastricht tijdens de Horecavakbeurs BBB Maastricht. Tijdens het event worden zoals elk jaar de restaurants bekendgemaakt die worden bekroond met één of meerdere MICHELIN Sterren, maar ook wie de nieuwe Groene MICHELIN sterren en Bib Gourmands zijn.

Lees bericht

Glutenvrij Markt nieuw op Gastvrij Rotterdam

Vakbeurzen – Horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam, dat van 18 tot en met 20 september in Rotterdam Ahoy wordt gehouden, krijgt een Glutenvrij Markt. Het plein is weliswaar met vier aanbieders klein, maar de organisatie wil daarmee wel laten zien dat er steeds meer vraag komt naar glutenvrije producten en gerechten.

Lees bericht


Euro-Toques gaat meerjarig samenwerken met BBB Maastricht

Vakbeurzen – Euro-Toques Nederland en horecavakbeurs BBB Maastricht gaan samen met partners PALUX en Culinaire Saisonnier meerjarig de vakwedstrijden oppakken in het Euro-Toques paviljoen. Het nieuwe paviljoen is te vinden op Folie Culinaire, het exclusieve gedeelte van BBB Maastricht dat zich focust op het midden tot hoog segment.

Lees bericht

BBB Maastricht legt focus op Belgische horecamarkt

Vakbeurs - Horecavakbeurs BBB Maastricht richt zich nog meer dan voorgaande jaren op de Belgische markt. Reden hiervoor is de toenemende samenwerking tussen horecagroothandels en -leveranciers en horecaondernemers in het Nederlands- Belgisch grensgebied.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid