Slokje koffie kan bij Bagels & Beans ook van een stokje


Formulenieuws – Bij Bagels & Beans kunnen de gasten een slokje koffie nu  ook van een stokje krijgen. Samen met ijsmaker NICE heeft de koffieketen een ijsje gemaakt van de koffiebonen van Bagels & Beans en het biologische roomijs van NICE. Het ijsje is gedipt chocolade en vanaf 4 juni exclusief verkrijgbaar bij Bagels & Beans.

Het ijsje is verfrissend en verrassend volgens Bagels & Beans en gemaakt van de koffiebonen van een kleinschalige familieplantage uit Panama. De ijsjes van NICE waren al twee jaar verkrijgbaar bij Bagels & Beans. De ijsjes, in de smaken watermeloen-munt, aardbei en stracciatella zijn op een verantwoorde manier gemaakt, zonder onnodige toevoegingen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Bagels & Beans rolt voorjaar uit met Rontbijt

Formulenieuws - Er wordt vaker buiten de deur ontbeten en op afwijkende tijdstippen. Daarom kun je bij Bagels & Beans al jaren de hele dag door ontbijten. Tijdens de voorjaarscampagne Rontbijt doet deze Nederlandse espressobarformule hier nog een schepje bovenop met een winactie voor ontbijters. Verder introduceert de formule de bagelplant.

Lees bericht

Bagels & Beans geeft Nederlandse daklozen warme voeten

Actie - Als resultaat van de decembercampagne ‘Wie geef jij warme voeten? Deel de warmte!’ heeft Bagels & Beans 5.000 paar nieuwe sokken gedoneerd aan dak- en thuislozen in Nederland. De speciale donatiesokken zijn aan Leger des Heils locaties in Utrecht, Amsterdam en Rotterdam overhandigd.

Lees bericht







© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid