SPAR beste in ‘On the Move’ in Gfk-formulerapport


SPAR kreeg als beste formule in categorie On The Move in het GfK Formulerapport 2023 de trofee uitgereikt tijdens de eigen inspiratiedag

Verkiezing -  SPAR wordt het best gewaardeerd door consumenten binnen het On the Move-segment blijkt uit het CPS GfK Formulerapport 2023. SPAR blinkt volgens de waardering van consumenten uit in de pijlers genieten en gezond.

Voor het achtste jaar heeft consumer panel services GfK de tevredenheid onder gasten van bijna 70 out of home formules onderzocht. Deze zijn door GfK ingedeeld naar vier segmenten: Fastservice, Coffee & Lunch, On the Move en At Work. Beoordeling van de formules vindt plaats op basis van het 7 G-model en vormt de basis voor de nominaties: gemak, gastvrij, goedkoop, genieten, gezond, goed geweten en goed verhaal. De G van genieten is veruit het belangrijkst van de 7 G’s binnen On the Move, en SPAR loopt hierin voorop.

SPAR best in ’On the Move’ 

SPAR wordt, met de concepten city, express en university, binnen het segment On the Move het hoogste gewaardeerd. SPAR weet, volgens haar klanten, vooral op genieten en gezond het verschil te maken. Ook weet SPAR op gemak zijn positie te verbeteren en ook op het gebied van gastvrijheid is sprake van een stijgende lijn. TotalEnergies en AH to go krijgen na SPAR de hoogste waardering binnen het segment ‘On the Move’.   Geeske Burema, commercieel directeur van SPAR Nederland: “Wat een verrassing om op onze Inspiratiedag (7 november) met al onze ondernemers tot Beste On the Move formule uitgeroepen te worden en deze in het bijzijn van iedereen in ontvangst te mogen nemen! Het onderstreept onze strategie naar King of Convenience waarbij we foodretail en foodservice versmelten.”

Bron: SPAR/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws




Chantal de Rijk nieuwe Commercieel Directeur SPAR

Benoeming - SPAR kondigt de komst van Chantal de Rijk aan als de nieuwe Commercieel Directeur van het bedrijf. De Rijk heeft ruime ervaring in zowel de retail als in foodservice. Zij komt per 1 juli en zal Geeske Burema opvolgen, die deze rol de afgelopen vier jaar heeft vervuld.

Lees bericht

TotalEnergies Bijleveld eerste Circle K store in Nederland

Tankstation – Het TotalEnergies station Bijleveld aan de A12 ter hoogte van Harmelen is voorzien van het Circle K store concept en is hiermee de eerste in Nederland. In slechts zeven dagen is de shop volledig omgebouwd en zijn de wereldwijd succesvolle Shop-, Food-, Drinks- & Coffee-concepten van het merk Circle K gelanceerd.

Lees bericht


Circle K zet laatste puntjes op de I op station Bijleveld

Tankstation – Circle K, de formule van de Canadese retailer Alimentation Couche-Tard Inc., opent de deze week de eerste locatie op het tankstation van Bijleveld, langs de A12 bij Harmelen. Op dit moment worden de laatste pintjes op de I gezet. Zo wordt er onder andere nog een beeldbepalende 8-deurs drinkcooler in de locatie geplaatst.

Lees bericht

Eerste Nederlandse Circle K opent bij station Bijleveld

Tankstation – Circle K, de formule van de Canadese retailer Alimentation Couche-Tard Inc., opent de eerste locatie op het tankstation van Bijleveld, langs de A12 bij Harmelen. Deze nu nog in de TotalEnergies-uitstraling staande shop wordt de komende tijd binnen een week verbouwd en is dan eind maart toegankelijk als Circle K voor de reiziger. Na Bijleveld volgen voor 1 mei 2024 de...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid