SPAR university en Coca-Cola lanceren ‘Bottle Battle’ app


Formulenieuws – Spar University en Coca-Cola Nederland introduceren een de ‘Bottle Battle’ app. Met behulp van de tijdelijke app strijden studenten uit verschillende steden tegen elkaar strijden om de hoeveelheid (plastic)zwerfafval rondom de campus te verminderen. De Bottle Battle is een nieuwe gamification-tool in de SPAR university app. Studenten uit verschillende studentensteden waar een SPAR university is gevestigd kunnen met de app vanaf maandag 6 mei acht weken lang tegen elkaar strijden om op het buitenterrein zoveel mogelijk PET-flesjes te scannen en weg te gooien in de prullenbakken op de campus. Zwerfafval De Bottle Battle is een nieuwe functie in de SPAR university app. Deze app is ontwikkeld door Social Brothers en heeft inmiddel 50.000+ downloads. De app combineert fun met een wezenlijk probleem als de enorme hoeveelheid zwerfafval rondom universiteiten. Door de app een spelelement te geven, hopen beide initiatiefnemers dat studenten zich bewust worden van het probleem van zwerfafval. Studenten die meedoen aan de Bottle Battle maken ter motivatie kans op diverse prijzen én sparen bovendien punten voor gratis koffie & thee. Recyclen In de Bottle Battle zijn alleen de PET-flesjes scanbaar. Deze flesjes zijn namelijk goed recyclebaar mits zij gezamenlijk worden ingeleverd. Met een betere inzameling zijn er minder nieuwe grondstoffen nodig voor het maken van nieuwe flesjes. Bron: @FoodClicks Formulenieuws – Spar University en Coca-Cola Nederland introduceren een de ‘Bottle Battle’ app. Met behulp van de tijdelijke app strijden studenten uit verschillende steden tegen elkaar strijden om de hoeveelheid (plastic)zwerfafval rondom de campus te verminderen. De Bottle Battle is een nieuwe gamification-tool in de SPAR university app. Studenten uit verschillende studentensteden waar een SPAR university is gevestigd kunnen met de app vanaf maandag 6 mei acht weken lang tegen elkaar strijden om op het buitenterrein zoveel mogelijk PET-flesjes te scannen en weg te gooien in de prullenbakken op de campus. Zwerfafval De Bottle Battle is een nieuwe functie in de SPAR university app. Deze app is ontwikkeld door Social Brothers en heeft inmiddel 50.000+ downloads. De app combineert fun met een wezenlijk probleem als de enorme hoeveelheid zwerfafval rondom universiteiten. Door de app een spelelement te geven, hopen beide initiatiefnemers dat studenten zich bewust worden van het probleem van zwerfafval. Studenten die meedoen aan de Bottle Battle maken ter motivatie kans op diverse prijzen én sparen bovendien punten voor gratis koffie & thee. Recyclen In de Bottle Battle zijn alleen de PET-flesjes scanbaar. Deze flesjes zijn namelijk goed recyclebaar mits zij gezamenlijk worden ingeleverd. Met een betere inzameling zijn er minder nieuwe grondstoffen nodig voor het maken van nieuwe flesjes. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws




Nieuwe Coca-Cola Creations in het teken van K-pop

Introductie – Coca-Cola introduceert de eerste Coca-Cola Creations van 2024: Coca-Cola K-Wave Zero Sugar. De limited edition variant is geïnspireerd op K-pop, een subcultuur uit Zuid-Korea dat inmiddels wereldwijd ongekend populair is door de Koreaanse popmuziek, films, beauty- en fashiontrends. 

Lees bericht



Coca-Cola fabriek in Nederland CO₂-neutraal gecertificeerd  

Industrie – De fabriek in Dongen van Coca-Cola Europacific Partners is CO₂-neutraal gecertificeerd volgens de internationale PAS2060 norm. Dat heeft het bedrijf dinsdag bekendgemaakt. Eén van de onderdelen voor het behalen van het certificaat is het reductieplan, met als grootste impact de overgang van gas naar volledige elektrificatie.

Lees bericht

Met Compass verdwijnen ook de AH to go’s bij hogeschool Saxion

Schoolcatering –Compass Group  wordt per 1 januari volgend jaar de nieuwe cateraar van hogeschool Saxion op de locaties Enschede, Deventer en Apeldoorn. Hierdoor sluiten ook de twee aanwezige AH to go’s op de locaties Enschede en Deventer, die door de vorige cateraar Appèl werden geëxploiteerd. De locaties worden nu omgebouwd naar SPAR University.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid