Spare Ribs komt met formuleconcept ‘casualdining’

Het nieuwe shopconcept Spareribs casual dinning van Spare Ribs Express

Formulenieuws – Spare Rib Express komt in navolging van andere foodformules ook met een casual diningconcept. De eerste locatie met het nieuwe formuleformat opent binnenkort in Drachten.

Spar Rib Express kent de formats van Takeout & Delivery, waar kan worden besteld en gehaald, en een To Go Petrol-locatie met een beperkter assortiment, waar ook afgheaald kan worden, bij een tankstation Daar komt nu een formuleconcept bij, waar de consument op een andere wijze de spareribs consumeert. Commercieel Manager David Pinedo: “In deze locatie voeren wij een aangepast assortiment in een totaal andere ambiance. De zaak heeft een instore dining assortiment en een compleet andere routing dan binnen de andere formats. Verder heeft het Spare Rib Express Fast Casual Dining concept ook standaard een wastafel, want Spare Ribs blijven toch het lekkerst als je ze met je handen eet.”

Inspelen

Volgens Pinedo gaat de gast bij het Fast Casual Dining concept voor een ‘quickstop quality dinner.’ Dat houdt in een één of tweegangenmenu voor de lunch met luxe flaguettes en een wat uitgebreider menu met ribs, burgers, kip en vismaaltijden voor de avond. Volgens de manager biedt het casuldiningconcept ondernemers meer mogelijkheden om in te spelen op de verschillende eetmomenten.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek