Sterrenchefs gaan live kookles geven voor thuiskoks


Initiatieven - Thuiskoks of beginnende hobbychefs kunnen vanaf 5 februari voor één avond in de leer bij chefs als Erik van Loo (Parkheuvel**), Egon van Hoof (MOS Amsterdam*) en Wilco Berends (De Nederlanden*). De sterrenchefs gaan wekelijks live kookles geven.

The Tasting Games en Eat2Gather combineren met Koken met Sterrenchefs hun expertises voor smaakvolle events en laten iedereen koken, proeven én quizzen met de chefs van Michelin. Tijdens Koken met Sterrenchefs zijn thuiskoks voor één avond onderdeel van een Michelinbrigade. Onder live videobegeleiding van Nederlandse topchefs leren ze in een interactieve kookles drie signature gerechten koken.

In een avondvullende kooksessie leren fijnproevers (in spe) nieuwe kooktechnieken en slimme foefjes uit de beste keukens in Nederland. De chef beantwoordt live alle vragen die nodig zijn om elke stap in de vingers te krijgen. Ook het boodschappenrondje kan overgeslagen worden. Deelnemers ontvangen thuis een box waarin de chef alle benodigde ingrediënten bij zijn leveranciers verzamelde.

Wekelijks leert een andere chefs voor €59,95 een compleet sterrenmenu koken. Naast de masterclasses sterrenkoken, in samenwerking met Eat2Gather, lanceert The Tasting Games nog twee andere culinaire events. Zo haalt Jord Althuizen de BBQ de huiskamer in met 7 barbecuegerechtjes, zonder ook maar een lucifer aan te hoeven strijken. Voorts zal meesterpatissier Hidde de Brabander een chocoladetasting organiseren. Bekijk de agenda op www.thetastinggames.nl.

Bron: The Tasting Games/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws





© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid