Uithoorn wint titel ‘Family van het jaar’; Waalwijk ‘Foodmaster van het jaar’

Ralph Markwat (directeur FHC Formulebeheer), Mitchell Meeuwig, Roy den Hartog (Remia), Marvin Meeuwig en comedian Harry Glotzbach (foto: Paul Ridderhof)

Fastservice - FHC Formulebeheer heeft maandagavond tijdens de jaarlijkse ondernemersdag meerdere prijzen uitgereikt. Family Uithoorn werd uitgeroepen tot ‘Family van het jaar 2016/2017’ en De Zwijs uit Waalwijk tot ‘Foodmaster van het jaar’.

De Family van de broers Meeuwig geldt al meer dan 20 jaar als een begrip in Uithoorn. Sinds een jaar is de vestiging zeer succesvol met thuisbezorgen. Family Uithoorn is altijd actief en overal zichtbaar, van gratis ijs uitdelen tijdens de rolstoelvierdaagse tot actieflyers en zelf leuke filmpjes maken voor Facebook. Dit, en de vele inspanningen van het team hebben onder andere voor een mooie omzetstijging gezorgd. Eigenaars Marvin en Mitchell Meeuwig danken de titel vooral aan hun enthousiaste regionale acties en inspanningen rondom het thuisbezorgen. Naast de titel ‘Family van het jaar’ ging Family Maarheeze naar huis met de award voor beste marketing. De hygiëne award ging naar Family Nieuw Lekkerland. De formule Family bestaat sinds 1994 en telt in Nederland 43 vestigingen.

Foodmaster van het jaar
Foodmaster De Zwijs uit Waalwijk werd tijdens de ondernemersdag uitgeroepen tot ‘Foodmaster van het jaar 2016/2017’. Ondernemers Raymond Delwig en Welmoed Noteboom van Foodmaster De Zwijs bezorgen al enige tijd frites en snacks in en rondom Waalwijk. Als een van de eerste zijn ze gestart met Foodmaster Delivery en zijn hier zeer succesvol mee. ‘Foodmaster De Wijs is altijd enthousiast in de weer met acties, heeft afgelopen jaar veel gedaan aan de uitstraling van de zaak en is leuk actief op Facebook’, aldus het jurycommentaar. Naast de award van ‘Foodmaster van het jaar’ ging de marketing award naar Foodmaster Veldt Snack in Heiloo en de hygiëne award naar Foodmaster Snackland in Amsterdam. Foodmaster telt in Nederland 47 cafetaria’s.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Paul Peter Blonk