Vakbeurs euvend & coffeena 2022 gaat niet door


Vending en koffiebeurs euvend & coffeena kon claim van internationaal aanbod onvoldoende waarmaken

Vakbeurzen - De Internationale Vakbeurs voor Vending & Office Coffee Service die gepland staat voor 27 tot en met 29 oktober, euvend & coffeena 2022, gaat dit jaar niet door. De reden is dat de organisatie niet een volwaardige afspiegeling van de markt voor vending en koffie kan presenteren.

De beurs wil het internationaal ontmoetingspunt zijn voor besluitvormers in de koffie- en vendingsector, maar kan die claim niet waarmaken gezien de belangstelling voor het event aan de kant van de deelnemers. De organisatoren van de vakbeurs, Koelnmesse en het Bundesverband der Deutschen Vending-Automatenwirtschaft - de Duitse belangenorganisatie voor leveranciers van vendingmachines -, hebben daarom besloten het evenement te annuleren.

Gekeken wordt nog of de beurs in de toekomst op een andere manier en in een andere vorm georganiseerd kan worden.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws




Sodexo streeft naar 33% plantaardig in 2025

Catering - In 2025 is minimaal 33% van de gerechten in Sodexo bedrijfsrestaurants volledig plantaardig. Dat laat de cateraar weten. Het is een van de kortetermijndoelen die onderdeel uitmaken van het internationale doel om in 2040 volledig klimaatneutraal te zijn.

Lees bericht

Grapedistrict opent flagshipstore in Amsterdam

Formulenieuws - Grapedistrict, de wijnwinkel die zich inzet voor kleine wijnboeren, opent 17 mei haar grootste winkel tot nu toe op de van Woustraat in Amsterdam. De Grapedistrict flagshipstore komt pal tegenover de plek waar ooit de eerste winkel werd geopend.

Lees bericht



Schiphol opent met Avolta nieuw horecaconcept Salon

Luchthaven – Schiphol heeft in samenwerking met travel retailer Avolta (voorheen HMSHost) twee nieuwe horecaconcepten geopend in Lounge 1 op de luchthaven. Salon, geïnspireerd door de grachten en terrassen van Amsterdam, bestaat uit een Grand Café en Deli.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid