Van Hessen ontvangt predicaat Hofleverancier

Van Hessen krijgt het predicaat Hofleverancier

Onderscheiding - Van Hessen, specialist op het gebied van automatiseringssystemen voor hotels en restaurants bestaat 100 jaar en als bekroning ontving het bedrijf onlangs het Predicaat Hofleverancier.

De bijbehorende oorkonde en wapen werden begin deze maand tijdens de viering van het jubileum overhandigd door (loco) commissaris van de Koning, Jeannette Baljeu. “Zuid-Holland is een provincie met een groot aantal ondernemers, maar bedrijven die een eeuw bestaan, dat zijn er niet zo veel. Met het uitreiken van het Predicaat Hofleverancier aan Van Hessen, treedt het bedrijf toe tot een heel select gezelschap.”

Voor het Predicaat Hofleverancier moet het bedrijf een ontstaansgeschiedenis hebben die tenminste 100 jaar terug gaat. Voor het toekennen is het bovendien noodzakelijk dat er een jubileum gevierd wordt. Ook schrijven de regels voor dat de onderneming en haar directie van onbesproken gedrag dienen te zijn. Daarnaast moet het bedrijf een goede reputatie in de regio hebben. Kwaliteit, soliditeit en continuïteit spelen eveneens een belangrijke rol.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek