‘Vis-aardige’ visvervangers van Vegan Visboer voor de horeca


De plant-based visburger

Introductie - Vanaf vandaag, World Vegan Day, liggen de 100% vegan en plantaardige visvervangers van Vegan Visboer in de schappen van verschillende horecagroothandels. Nederlandse restaurants, hospitality en andere horecagelegenheden kunnen daarmee vegan visproducten aan hun menukaart toe voegen.

“De producten passen bij de verschuiving naar een lifestyle die meer en meer gericht is op plantaardige producten”, aldus Simon Visscher, founder van Vegan Visboer. Naast dat de vis-aardige producten bevatten de visvervangers ook omega 3, 6 en 9, afkomstig van algen die op een natuurvriendelijke wijze zijn gekweekt. De basis voor de plant-based visproducten is een rijstkorrel die door Vegan Visboer en Kramer Fish uit Urk tot ‘vis’ getransformeerd werd.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws




Grapedistrict opent flagshipstore in Amsterdam

Formulenieuws - Grapedistrict, de wijnwinkel die zich inzet voor kleine wijnboeren, opent 17 mei haar grootste winkel tot nu toe op de van Woustraat in Amsterdam. De Grapedistrict flagshipstore komt pal tegenover de plek waar ooit de eerste winkel werd geopend.

Lees bericht



Schiphol opent met Avolta nieuw horecaconcept Salon

Luchthaven – Schiphol heeft in samenwerking met travel retailer Avolta (voorheen HMSHost) twee nieuwe horecaconcepten geopend in Lounge 1 op de luchthaven. Salon, geïnspireerd door de grachten en terrassen van Amsterdam, bestaat uit een Grand Café en Deli.

Lees bericht

Compass Group nieuwe horecapartner WEC

Catering - Compass Group Nederland en het WEC (Werelderfgoedcentrum Waddenzee) gaan een samenwerking aan. Als de nieuwe horecapartner van het WEC zal Compass Group Nederland een bijzonder horecaconcept ontwikkelen dat de schoonheid en het belang van het Waddengebied weerspiegelt.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid