VOCC start met eigen catering-keurmerk

Voorzitter Ruud Baljé reikt de VOCC-keurmerken uit aan Rijnie Trip Jonkman en Peter Derix, onder toeziend oog van Gijsbert van Voorst (l) van Keurmerk Nederland

Catering - Op het moment dat collega-brancheorganisatie Veneca stopt met keurmerken, start de Vereniging voor Ondernemende Contract Cateraars (VOCC) dit jaar met een eigen keurmerk.

Voorzitter Ruud Baljé maakte de introductie van het VOCC-keurmerk bekend tijdens horecavakbeurs Horecava in Amsterdam, die van 8 tot en met 11 januari werd gehouden en op 11 januari een speciaal programma kende op het Innovation & Trend Lab. Hier werden de eerste VOCC-keurmerkcertificaten uitgereikt aan de leden PDX Services BV en Van Lier Bedrijfscatering BV. Het Keurmerk, dat mede wordt verzorgd door Keurmerk Nederland BV in samenwerking met het  Bestuursburo, kan door leden worden verkregen door te voldoen aan de normen en waarden, behorende bij het lidmaatschap van de branchevereniging, zoals deze gezamenlijk zijn vastgesteld door de leden en het bestuur.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek