Vruchtbare samenwerking Driessen Food en Debuut


Samenwerking – De samenwerking tussen Driessen Food in Bunnik en het Utrechtse Debuut werkt goed, dat laten beide partijen weten. Driessen Food is naast versleverancier van de 30 Debuut-horecazaken, ook partner in het overbrengen van kennis aan keukenmedewerkers van Debuut door deze te laten deelnemen aan de Driessen Food VersAcademie. Met meer dan 17 horecaconcepten zoals Popocatepetl, De Vooruitgang, Breakaway, STAN&CO en Belgisch Biercafé Olivier is Debuut een belangrijke horecapartner. Bij het bedrijf werken meer dan 1200 mensen. Naast een de rol van versleverancier heeft Driessen Food ook een belangrijke taak in de samenwerking in het overbrengen van productkennis aan de koks van Debuut. De samenwerking leverde tijdens de Horecava direct al enkele podiumplekken op bij diverse wedstrijden. Debuut leerlingendagen Directeur Christiaan Driessen van Driessen Food: “Twee keer per jaar organiseren we de Debuut leerlingdagen, waarop de chefs samen met hun leerlingen naar ons bedrijf komen waar ze workshops krijgen van onze versspecialisten. Zo krijgen ze bijvoorbeeld les in het villen, plukken en uitsnijden van wild en het efficiënt en productief fileren van kilo’s vis. Ook nemen we ze mee op pad met een visser, een jager en leren we ze palingroken.” Food VersAcademie Voor Driessen Food is het belangrijk dat vakkennis bij de koks blijft bestaan. Christiaan Driessen: “Om koks te helpen het beste uit hun producten te halen hebben we de Driessen Food VersAcademie opgericht. Ook de koks van de Debuut-zaken nemen deel aan onze VersAcademie, waardoor we in combinatie met de Debuut leerlingendagen een groot aandeel hebben in hun scholing op gebied van productkennis.” Sander Wissink, culinair inspirator van Debuut: “Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers vaktechnische kennis en ambacht bijgespijkerd krijgen. In onze keukens krijgen ze geen hele vissen of stukken vlees meer te verwerken, maar we vinden het van belang dat de koks veel weten over de herkomst van de producten waar ze mee werken. Dit geeft hen de mogelijkheid zich verder te ontplooien.” Bron: @FoodClicks Samenwerking – De samenwerking tussen Driessen Food in Bunnik en het Utrechtse Debuut werkt goed, dat laten beide partijen weten. Driessen Food is naast versleverancier van de 30 Debuut-horecazaken, ook partner in het overbrengen van kennis aan keukenmedewerkers van Debuut door deze te laten deelnemen aan de Driessen Food VersAcademie. Met meer dan 17 horecaconcepten zoals Popocatepetl, De Vooruitgang, Breakaway, STAN&CO en Belgisch Biercafé Olivier is Debuut een belangrijke horecapartner. Bij het bedrijf werken meer dan 1200 mensen. Naast een de rol van versleverancier heeft Driessen Food ook een belangrijke taak in de samenwerking in het overbrengen van productkennis aan de koks van Debuut. De samenwerking leverde tijdens de Horecava direct al enkele podiumplekken op bij diverse wedstrijden. Debuut leerlingendagen Directeur Christiaan Driessen van Driessen Food: “Twee keer per jaar organiseren we de Debuut leerlingdagen, waarop de chefs samen met hun leerlingen naar ons bedrijf komen waar ze workshops krijgen van onze versspecialisten. Zo krijgen ze bijvoorbeeld les in het villen, plukken en uitsnijden van wild en het efficiënt en productief fileren van kilo’s vis. Ook nemen we ze mee op pad met een visser, een jager en leren we ze palingroken.” Food VersAcademie Voor Driessen Food is het belangrijk dat vakkennis bij de koks blijft bestaan. Christiaan Driessen: “Om koks te helpen het beste uit hun producten te halen hebben we de Driessen Food VersAcademie opgericht. Ook de koks van de Debuut-zaken nemen deel aan onze VersAcademie, waardoor we in combinatie met de Debuut leerlingendagen een groot aandeel hebben in hun scholing op gebied van productkennis.” Sander Wissink, culinair inspirator van Debuut: “Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers vaktechnische kennis en ambacht bijgespijkerd krijgen. In onze keukens krijgen ze geen hele vissen of stukken vlees meer te verwerken, maar we vinden het van belang dat de koks veel weten over de herkomst van de producten waar ze mee werken. Dit geeft hen de mogelijkheid zich verder te ontplooien.” Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Driessen Food integreert Egro, PIER24 en Terre & Mer

Samenvoeging - Versleverancier Driessen Food uit Bunnik integreert per 31 januari 2022 vleesleverancier Egro, visleverancier PIER24 en webwinkel Terre & Mer binnen de eigen organisatie. Hierdoor kunnen de productielocaties, de logistiek en de processen beter worden ingericht  richten, waardoor het 122 jaar oude familiebedrijf kan groeien binnen de sectoren gastronomie en grootverbruik.

Lees bericht


Lucas Kramer versterkt team Driessen Food

Benoeming - Lucas Kramer is onlangs gestart bij Driessen Food als verkoopadviseur vis. Samen met andere visspecialisten gaat hij Driessen Food voorbereiden op de toekomst als totaal versleverancier van vis, vlees, agf en zuivel.

Lees bericht


Investeringsbedrijf neemt belang in horecabedrijf Debuut

Horeca - Het internationale Waterland Private Equity neemt een belang in het Utrechtse horecabedrijf Debuut. Binnen deze horecagroep zijn 29 horecazaken, waaronder hippe locaties als Stan & Co, Olivier, Den Draeck en Popocatepetl in Utrecht. Debuut werd opgericht door ondernemer Ruud van Rietschoten. Na het succes van Café Zeezicht groeide het horecabedrijf uit tot bijna dertig locaties door het hele land. Soms...

Lees bericht


Driessen Food neemt activiteiten vleesbedrijf Wim Pessers over

Overname - Driessen Food heeft per 13 februari jl. de activiteiten en de klantenportefeuille van vleesbedrijf Wim Pessers bv in Tilburg overgenomen. Op de locatie in Tilburg zullen naast de bestaande productie ook nieuwe vleesverwerkende activiteiten worden ondergebracht. De locatie in Tilburg zal met name gebruikt gaan worden voor de productie van gegaarde artikelen en productie voor export. Deze stap is...

Lees bericht

Restaurant De Machinist wint hamburgerbattle Driessen Food

Wedstrijd - Kelvin Veldhoen, chef de parti van restaurant De Machinist in Rotterdam is winnaar van de hamburgerbattle die onderdeel was van het Driessen Food festival.  12 chefs uit heel Nederland streden tegen elkaar ter ere van de introductie van een nieuwe hamburger door  Driessen Food. De jury, bestaande uit topchef IJsbrant Wilbrenninck, Gijsbregt Brouwer van De Buik van Rotterdam, vleesexpert...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid