Wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca schuift door naar 2022


Wedstrijd - De jaarlijkse wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca en Beste Leermeester Horeca, georganiseerd door Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH), schuift door naar 2022 vanwege de impact van de coronacrisis op de horeca en het horecaonderwijs. Dat heeft de wedstrijdcommissie besloten. Ook vorig jaar werd de wedstrijd verplaatst.

Normaal gesproken zou de wedstrijd, net als ieder jaar, in juni starten. “We voelen ons als vanzelfsprekend geroepen om leerbedrijven, leermeesters, scholen en studenten te helpen, maar we beseffen ons ook dat het afgelopen jaar extreem lastig is geweest voor zowel leerbedrijven als leerlingen. Door de lange lockdowns was er voor veel leerlingen en stagiairs geen plek”, aldus

De wedstrijd

De wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca wordt jaarlijks georganiseerd door SVH, in opdracht van de sector. Deelnemende leerbedrijven worden tijdens deze strijd beoordeeld door de eigen leermeesters, studenten en docenten, alsook door de wedstrijdcommissie, bestaande uit vertegenwoordigers van SVH, KHN, SBB, FNV Horeca en oud-winnaars.Omdat goede leermeesters van onschatbare waarde zijn, maakten zij tijdens de laatste editie van de wedstrijd voor het eerst ook kans op de titel Beste Leermeester Horeca.

Bron: SVH/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws




Grapedistrict opent flagshipstore in Amsterdam

Formulenieuws - Grapedistrict, de wijnwinkel die zich inzet voor kleine wijnboeren, opent 17 mei haar grootste winkel tot nu toe op de van Woustraat in Amsterdam. De Grapedistrict flagshipstore komt pal tegenover de plek waar ooit de eerste winkel werd geopend.

Lees bericht



Schiphol opent met Avolta nieuw horecaconcept Salon

Luchthaven – Schiphol heeft in samenwerking met travel retailer Avolta (voorheen HMSHost) twee nieuwe horecaconcepten geopend in Lounge 1 op de luchthaven. Salon, geïnspireerd door de grachten en terrassen van Amsterdam, bestaat uit een Grand Café en Deli.

Lees bericht

Compass Group nieuwe horecapartner WEC

Catering - Compass Group Nederland en het WEC (Werelderfgoedcentrum Waddenzee) gaan een samenwerking aan. Als de nieuwe horecapartner van het WEC zal Compass Group Nederland een bijzonder horecaconcept ontwikkelen dat de schoonheid en het belang van het Waddengebied weerspiegelt.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid