Week van de Cateraar van start


Catering - Vanaf vandaag  28 november tot en met 4 december vindt de vijfde editie plaats van De Week Van De Cateraar, ook wel afgekort met DWVDC. Deze week worden ruim 20.000 cateringmedewerkers extra in het zonnetje gezet. Overal in Nederland waar professionele catering actief is wordt gevraagd om aandacht voor het werk dat de cateringmedewerkers dag in, dag uit verzorgen. Ook dit jaar gaat de organisatie op zoek naar Het Leukste Catering Team Van Nederland. Al meer dan 30 teams hebben zich opgeven via de website www.deweekvandecateraar.nl. Teams kunnen een foto insturen en aangeven waarom zij het leukste team van Nederland zijn. Hiermee maken ze kans op een avond uit met het hele team. Na afloop van De Week Van De Cateraar zal een vakkundige jury het winnende team kiezen. De Week Van De Cateraar wordt mogelijk gemaakt door FNV Catering. Werken in de catering betekent werken met en voor mensen. FNV Catering zet zich in om het werken voor cateringmedewerkers zo leuk mogelijk te maken. Bron: Week van de Cateraar Catering - Vanaf vandaag  28 november tot en met 4 december vindt de vijfde editie plaats van De Week Van De Cateraar, ook wel afgekort met DWVDC. Deze week worden ruim 20.000 cateringmedewerkers extra in het zonnetje gezet. Overal in Nederland waar professionele catering actief is wordt gevraagd om aandacht voor het werk dat de cateringmedewerkers dag in, dag uit verzorgen. Ook dit jaar gaat de organisatie op zoek naar Het Leukste Catering Team Van Nederland. Al meer dan 30 teams hebben zich opgeven via de website www.deweekvandecateraar.nl. Teams kunnen een foto insturen en aangeven waarom zij het leukste team van Nederland zijn. Hiermee maken ze kans op een avond uit met het hele team. Na afloop van De Week Van De Cateraar zal een vakkundige jury het winnende team kiezen. De Week Van De Cateraar wordt mogelijk gemaakt door FNV Catering. Werken in de catering betekent werken met en voor mensen. FNV Catering zet zich in om het werken voor cateringmedewerkers zo leuk mogelijk te maken. Bron: Week van de Cateraar

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Sodexo streeft naar 33% plantaardig in 2025

Catering - In 2025 is minimaal 33% van de gerechten in Sodexo bedrijfsrestaurants volledig plantaardig. Dat laat de cateraar weten. Het is een van de kortetermijndoelen die onderdeel uitmaken van het internationale doel om in 2040 volledig klimaatneutraal te zijn.

Lees bericht



Compass Group nieuwe horecapartner WEC

Catering - Compass Group Nederland en het WEC (Werelderfgoedcentrum Waddenzee) gaan een samenwerking aan. Als de nieuwe horecapartner van het WEC zal Compass Group Nederland een bijzonder horecaconcept ontwikkelen dat de schoonheid en het belang van het Waddengebied weerspiegelt.

Lees bericht

Sodexo en WNF zetten ‘aardig eten’ op de kaart

Catering - Vanaf  maandag, 15 april, gaan food & facilitair dienstverlener Sodexo en WWF-NL een samenwerking aan om Nederlandse werknemers duurzamer en gezonder te laten eten. Met deze samenwerking worden in ruim 100 bedrijfsrestaurants gerechten die minder impact hebben op natuurverlies en klimaatverandering onder de aandacht gebracht.

Lees bericht


CIRFOOD nieuwe cateraar Evides Waterbedrijf

Catering - Evides is na Vitens het tweede waterbedrijf in het portfolio van CIRFOOD. De cateraar uit Hoofddorp breidt hiermee het portfolio in het B&I segment wederom verder uit.  Evides heeft CIRFOOD als nieuwe horecapartner gecontracteerd voor zowel de restaurant als de banqueting voor de locaties Kralingen en Spijkenisse.

Lees bericht

Foodsector bewust van invloed Gen-Z maar actie blijft uit

Onderzoek – In de foodsector is meer dan de helft (63%) zich ervan bewust dat Gen-Z andere behoeftes en wensen heeft op het gebied van buitenshuis eten. Toch past niet iedereen zich direct aan op de opkomst van met name Gen-Z. Dit blijkt uit onderzoek van de GROUP7 Professional Community onder respondenten uit Nederland (443), uit de segmenten Horeca, Fastservice en Catering, dat...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid