Wijnen van Astrid Joosten en Thérèse Boer bij De Klok Dranken

Astrid Joosten en Thérèse Boer distribueren hun Astrid & Thérèse-wijnen voortaan met De Klok Dranken

Samenwerking – De vinologen Astrid Joosten en Thérèse Boer  hebben in De Klok Dranken hun distributeur gevonden voor hun wijnen. De afzet van de wijnen van de twee personalities groeit binnen de horeca, waardoor een professionele distributiepartner nodig was.

Astrid Joosten en Thérèse Boer hebben die partner gevonden in De Klok Dranken, DKD: “Met hun zeer professionele bestel- en distributiesysteem kunnen zij onze bestaande én nieuwe horecaklanten vakkundig bedienen. Voor ons is dit weer een stap voorwaarts in professionalisering”.

Label Kus en Astrid & Thérèse

Volgens beide partijen zijn de wijnen van Astrid Joosten en Thérèse Boer, die in prijs variërend van €4,95 tot €7,95 - zijn een mooie aanvulling op het assortiment van De Klok Dranken. Het assortiment met het etiket Astrid & Thérèse bestaat momenteel uit 15 eigen wijnen, ontstaan uit een langdurige samenwerking met wijnboeren uit Frankrijk, Spanje, Italië en Oostenrijk. Dit merk zal verder worden uitgebouwd naar 20 wijnen. Daarnaast voeren beiden ook het label Kus van Thérèse. Onder dit label valt een vijftal wijnen uit Spanje en Zuid-Afrika die speciaal zijn geproduceerd voor De Librije.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek