Hanos Utrecht-Nieuwegein heropent dinsdag 7 november
Groothandel - Dinsdag 7 november aanstaande wordt de Hanos Utrecht-Nieuwegein heropend. De locatie gaat open na een forse verbouwing en uitbreiding.
De vestiging opent om 07.00 uur al de deuren waarna er een culinair programma om 9.30 uur begint. Om 11.00 uur verrichten vervolgens Nicolette van Dam samen met vestigingsmanager Marcel van Gent de officiële openingshandeling. Vanaf 9:30 uur is het mogelijk om plaats te nemen aan één van de Chef’s Tables waaraan gastronomische noviteiten van de FoodXperience-chefs van Hanos zijn te proeven. Ook is er een foodmarket met specialisten van de versafdelingen en leveranciers ingericht. Op de vernieuwde patisserie afdeling is Rudolph’s Bakery aanwezig.
Tijdens de heropening is er ook ruimte om kennis te maken met het gastronomische karakter van de regio. Chefs uit de regio Utrecht-Nieuwegein nemen voor één dag Relais du Marché over. Tussen 12.00 uur en 18.00 uur kunnen geïnteresseerden gastronomisch genieten van de signatuurgerechten van Arturo Dalhuisen (Restaurant Voltaire* in Leersum), Tommy Janssen (Restaurant Maeve* in Utrecht), Tommy den Hartog (Restaurant 273 in Utrecht), Sander Spruijt (Restaurant De Burgemeester* in Linschoten) en Ollie Schuiling (Restaurant Kasteel Heemstede* in Houten).
Hanos Utrecht-Nieuwegein
Hanos Utrecht-Nieuwegein is in 2009 geopend, verbouwd in 2016 en heeft in 2023 een flinke uitbreiding en metamorfose gekregen. De zelfbedieningsgroothandel heeft een oppervlakte van meer dan 20.000 vierkante meter, bestaande uit meer dan 2000 vierkante meter versafdeling en een non-food afdeling van 1.800 vierkante meter met meer dan 12.500 non-foodproducten. Verder zijn er meer dan 2.400 verschillende wijnen en ruim 750 soorten kaas.
Bron: Hanos/@FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Maxxam in zee met PS in foodservice voor impactmeting
Samenwerking - Maxxam, de grootste inkoopvereniging in de Nederlandse food-/out-of-home markt, en PS in foodservice hebben een vergaande samenwerking aangekondigd. De samenwerking is gericht op het bevorderen van duurzaamheid binnen de branche door het implementeren van de PS Impact score, een initiatief dat leveranciers op efficiënte wijze helpt bij het delen van duurzaamsheidsdata.
Lees berichtSligro ziet omzet eerste kwartaal met €18 miljoen toenemen
Groothandel - Sligro Food Group realiseerde over het eerste kwartaal van 2024 een omzet van €652 miljoen, een toename van € 18 miljoen. Dit betekent een stijging van 2,7% ten opzichte van de omzet van €634 miljoen in het eerste kwartaal van 2023.
Lees berichtGerenoveerde Sligro Luik opent 27 februari
Groothandel - Na een grondige renovatie en rebranding wordt op dinsdag 27 februari de Sligro zelfbedieningsgroothandel in Luik (België) heropend. Tijdens de openingsdag zijn er live demonstraties en proeverijen.
Lees berichtKoffieketen Anne&Max over naar groothandel Udea
Formulenieuws – Fresh food & coffee café Anne&Max stapt over naar de biologische groothandel Udea. Anne&Max is daarmee de eerste landelijke koffieketen die in zee gaat met de leverancier.
Lees berichtColruyt onderdeel Solucious neemt Belgische Valfrais over
Overname - Solucious, de foodservicespecialist van Colruyt Group, heeft het familiebedrijf Valfrais, gevestigd in Bastenaken, overgenomen. Volgens beide partijen vullen het assortiment, het klantenbestand en het werkgebied elkaar goed aan. Met overname van 100% van de aandelen zet Solucious in op verdere groei in foodservice.
Lees berichtSlootweg (Bidfood) ziet nieuwe generatie horeca aankomen
Interview – Het gaat goed met Bidfood. De omzet zit ruim boven de 1 miljard euro en de leveringsgraad ligt boven de 98 procent. Toch zit CEO Dick Slootweg niet stil, want hij ziet ook de veranderingen in de foodservicesector. “Er is een nieuwe generatie ondernemers aan de slag gegaan in foodservice, die om nieuwe standaarden vraagt. Die veranderingen vragen ook aanpassingen van...
Lees bericht