Inkoopdirecteur Hans-Peter Kok vertrekt bij Maxxam


Na meer dan tien jaar vertrekt Hans-Peter Kok bij Maxxam

Persoonlijk  – Hans-Peter Kok (50), inkoopdirecteur van inkoopvereniging Maxxam, gaat het bedrijf na meer dan tien jaar verlaten. Hij heeft besloten dat het tijd wordt voor iets anders. Dat laat organisatie Maxxam weten.

In een toelichting laat Kok weten dat hij altijd met volle tevredenheid heeft gewerkt voor Maxxam, maar dat het nu tijd wordt voor iets anders. Het vertrek van Kok gaat ook in goed overleg met het bestuur van Maxxam en algemeen directeur Peter de Ries. De taken van Kok worden voorlopig overgenomen door het inkoopteam en de algemeen directeur.

Maxxam werkt als inkooporganisatie voor diverse partijen in de foodservicemarkt zoals Bidfood, Hanos, Lekkerland, Makro, VHC en Horesca. Kok werkte voor zijn aanstelling bij Maxxam, bij onder andere Bidfood, AS Watson, Hoogvliet en discounter Aldi.

Bron: Maxxam/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Maxxam in zee met PS in foodservice voor impactmeting

Samenwerking - Maxxam, de grootste inkoopvereniging in de Nederlandse food-/out-of-home markt, en PS in foodservice hebben een vergaande samenwerking aangekondigd. De samenwerking is gericht op het bevorderen van duurzaamheid binnen de branche door het implementeren van de PS Impact score, een initiatief dat leveranciers op efficiënte wijze helpt bij het delen van duurzaamsheidsdata.

Lees bericht


PS in Foodservice lanceert PS Impact Score

Duurzaamheid – Onder grote belangstelling van groothandels en afnemers is afgelopen woensdag de PS Impact Score gepresenteerd in het gebouw van groente- en fruitbedrijf Van Gelder in Ridderkerk. Doel van de bijeenkomst was partijen in de foodservicesector duidelijk maken dat echte stappen zetten in duurzaamheid alleen kan als data met elkaar wordt gedeeld. De gepresenteerde PS Impact Score helpt daarbij.

Lees bericht

Horecava toont te weinig antwoorden op de horeca-uitdagingen

Vakbeurzen - Afgelopen week kon horeca minnend Nederland zich op de Horecava weer te goed doen aan allerlei hapjes en drankjes en andere inspiratie voor de foodservicesector. Volgens de organisatie bezochten ruim 64.000 bezoekers deze foodbeurs voor professionals. Veel nieuws kregen die niet te zien. Natuurlijk er waren aanbieders met nieuwe snacks, nieuwe verpakkingen, maar veel verder dan een ander kleurtje,...

Lees bericht

Slootweg (Bidfood) ziet nieuwe generatie horeca aankomen

Interview – Het gaat goed met Bidfood. De omzet zit ruim boven de 1 miljard euro en de leveringsgraad ligt boven de 98 procent. Toch zit CEO Dick Slootweg niet stil, want hij ziet ook de veranderingen in de foodservicesector. “Er is een nieuwe generatie ondernemers aan de slag gegaan in foodservice, die om nieuwe standaarden vraagt. Die veranderingen vragen ook aanpassingen van...

Lees bericht



Unilever pakt 43.000 pakketten in voor voedselbank

Actie – Drie dagen lang zijn 570 medewerkers van Unilever vrijwillig bezig met het inpakken van voedselpakketten voor de voedselbank. Op maandag 4, dinsdag 5 en donderdag 7 december pakken zij in Rotterdam Ahoy 43.000 dozen in. De actie wordt mogelijk gemaakt dankzij de hulp van partners Ahoy, NIBC, Upfield, Riedel, Dr. Oetker, Mars en Bidfood.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid