Michael Wolf opent eerste Nederlandse Tartaria: Prinz Wolf


Horeca - Op de Amsterdamse Prinsengracht opent Michael Wolf vandaag de allereerste Tartaria van Nederland: Prinz Wolf. Vanuit de centrale keuken worden op deze locaties tartaartjes, oesters en bites geserveerd. De tartaartjes zijn er in zes variaties, twee vlees, twee vis, 1 vegetarisch en 1 vegan en in verschillende maten (85, 125 en 150 gram). Vanuit de volledig open “walk-through” keuken die het hart van de zaak vormt worden ook zes soorten oesters en zes verschillende bites geserveerd. Het foodaanbod wordt gecombineerd met diverse soorten cocktails. Michael Wolf liet hiervoor speciaal zes cocktails op basis van de ingrediënten van de tartaren creëren. Ook de Wicked Wolf, Michaels Tartaria Het idee voor zijn Tartaria is een jaar geleden ontstaan toen Michael Wolf voor het terras van zijn fine dining restaurant Wolf Atelier een speciaal lunchmenu introduceerde. Wolf: ‘Het moesten eenvoudige maar smakelijke gerechten zijn, waarmee ik mijn keuken niet teveel zou belasten. Geïnspireerd op eenvoudige tartaria’s zoals ik die zelf veel zag in Portugal, heb ik toen een Tartaria menu gecreëerd. Dat groeide door het succes eigenlijk volkomen uit zijn jasje. Toen ik deze plek kon krijgen heb ik dan ook geen moment geaarzeld.’ Bron: @FoodClicks Horeca - Op de Amsterdamse Prinsengracht opent Michael Wolf vandaag de allereerste Tartaria van Nederland: Prinz Wolf. Vanuit de centrale keuken worden op deze locaties tartaartjes, oesters en bites geserveerd. De tartaartjes zijn er in zes variaties, twee vlees, twee vis, 1 vegetarisch en 1 vegan en in verschillende maten (85, 125 en 150 gram). Vanuit de volledig open “walk-through” keuken die het hart van de zaak vormt worden ook zes soorten oesters en zes verschillende bites geserveerd. Het foodaanbod wordt gecombineerd met diverse soorten cocktails. Michael Wolf liet hiervoor speciaal zes cocktails op basis van de ingrediënten van de tartaren creëren. Ook de Wicked Wolf, Michaels Tartaria Het idee voor zijn Tartaria is een jaar geleden ontstaan toen Michael Wolf voor het terras van zijn fine dining restaurant Wolf Atelier een speciaal lunchmenu introduceerde. Wolf: ‘Het moesten eenvoudige maar smakelijke gerechten zijn, waarmee ik mijn keuken niet teveel zou belasten. Geïnspireerd op eenvoudige tartaria’s zoals ik die zelf veel zag in Portugal, heb ik toen een Tartaria menu gecreëerd. Dat groeide door het succes eigenlijk volkomen uit zijn jasje. Toen ik deze plek kon krijgen heb ik dan ook geen moment geaarzeld.’ Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid