Picnic start nu ook in Eindhoven en Helmond


Bezorgservice - Online supermarkt Picnic breidt verder uit in Noord-Brabant. Nadat vorige maand al aangekondigd werd dat Tilburg en Breda op het netwerk van de duurzame websuper worden aangesloten, is het nu de beurt aan Eindhoven en Helmond. De uitbreiding naar de grootste Brabantse stad Eindhoven en het nabijgelegen Helmond past in de landelijke uitrol van Picnic. De online supermarkt schreef onlangs de 125.000e klant in en is actief in veertig steden. Picnic heeft zo’n 1900 mensen in dienst, waaronder ruim 800 bezorgers. Belangstelling “Via social media kregen we al meerdere verzoeken om er te starten”, aldus mede-oprichter van Picnic Michiel Muller. In totaal gaat het in Eindhoven en Helmond om ruim 150.000 nieuwe huishoudens die van de diensten van de online supermarkt gebruik kunnen maken. Eind mei gaat Picnic in Eindhoven daadwerkelijk starten met 10 elektrische bezorgwagentjes en 25 bezorgers. In Helmond gaat het in eerste instantie om 8 wagentjes en 20 bezorgers. In de maanden na de start moet dit aantal groeien naar in totaal 40 bezorgwagentjes en 100 bezorgers. Nieuw distributiecentrum De vier Noord-Brabantse steden worden bevoorraad vanuit het nieuwe distributiecentrum van Picnic in Eindhoven. Dit distributiecentrum is na Nijkerk, Utrecht en Diemen het vierde van waaruit Picnic de boodschappen bezorgt en heeft een oppervlakte van 18.000 m². Bron: @FoodClicks Bezorgservice - Online supermarkt Picnic breidt verder uit in Noord-Brabant. Nadat vorige maand al aangekondigd werd dat Tilburg en Breda op het netwerk van de duurzame websuper worden aangesloten, is het nu de beurt aan Eindhoven en Helmond. De uitbreiding naar de grootste Brabantse stad Eindhoven en het nabijgelegen Helmond past in de landelijke uitrol van Picnic. De online supermarkt schreef onlangs de 125.000e klant in en is actief in veertig steden. Picnic heeft zo’n 1900 mensen in dienst, waaronder ruim 800 bezorgers. Belangstelling “Via social media kregen we al meerdere verzoeken om er te starten”, aldus mede-oprichter van Picnic Michiel Muller. In totaal gaat het in Eindhoven en Helmond om ruim 150.000 nieuwe huishoudens die van de diensten van de online supermarkt gebruik kunnen maken. Eind mei gaat Picnic in Eindhoven daadwerkelijk starten met 10 elektrische bezorgwagentjes en 25 bezorgers. In Helmond gaat het in eerste instantie om 8 wagentjes en 20 bezorgers. In de maanden na de start moet dit aantal groeien naar in totaal 40 bezorgwagentjes en 100 bezorgers. Nieuw distributiecentrum De vier Noord-Brabantse steden worden bevoorraad vanuit het nieuwe distributiecentrum van Picnic in Eindhoven. Dit distributiecentrum is na Nijkerk, Utrecht en Diemen het vierde van waaruit Picnic de boodschappen bezorgt en heeft een oppervlakte van 18.000 m². Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Duitse Edeka neemt deel De Groot Fresh Group over

Overname - De Duitse marktleider in de supermarktsector Edeka neemt bedrijfsonderdelen over van een Nederlandse agf-leverancier. Het gaat om ‘De Groot Fresh Group’ in Hedel. De overnemende partij is Everest, de inkoopdochter van Edeka, waar ook Jumbo en Picnic lid van zijn. Dat meldt vakblad FoodPersonality.

Lees bericht


Jumbo opent Europa’s grootste mechanische verscentrum

Distributiecentrum - Deze week heeft Jumbo Supermarkten het gemechaniseerd centraal distributiecentrum (CDC) voor versproducten officieel in gebruik genomen. Hierdoor kunnen klanten van Jumbo rekenen op nog versere producten doordat deze artikelen na productie sneller in de winkel liggen.

Lees bericht


‘Picnic-klant bestelt steeds gezondere producten’

Analyse  – Nederlanders kiezen steeds vaker voor gezonde boodschappen als fruit en zuivel. Conference peren, Griekse yoghurt en tropisch fruit behoorden het afgelopen jaar tot de snelste stijgers op het boodschappenlijstje bij Picnic. Dat blijkt uit een analyse van de online supermarkt op basis van bestelgegevens van ruim één miljoen Nederlandse huishoudens.

Lees bericht


Verlies Picnic bijna verdubbeld door investeringen

Bezorging – Onlinesupermarkt Picnic heeft vorig jaar zijn verlies bijna verdubbeld. Het verlies van is vorig jaar gestegen van €114,7 mln naar €208,7 mln. Dat is vooral het gevolg van investeringen in de toekomstige groei van het bedrijf, zegt directeur Michiel Muller.

Lees bericht

Lekkerland gaat nieuw dc bouwen in Waddinxveen

Groothandel - Lekkerland Nederland gaat de distributie vanuit Waddinxveen, waar het drie verschillende locaties heeft, concentreren. De distributiecentra in de omgeving van Distripark A12 zullen worden ondergebracht in een nieuw te bouwen distributiecentrum dat Lekkerland in september 2024 in gebruik wil nemen.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid