Restaurant Roberto’s viert 30ste verjaardag


V.l.n.r.: Alessio Colavecchio, General Manager Hilton Amsterdam; Franz Conde, Executive Chef Roberto's en Roberto Payer, oprichter van Roberto’s en voormalig General Manager Hilton Amsterdam

Jubileum - Het Italiaanse restaurant Roberto’s, gevestigd in Hilton Amsterdam, bestaat 30 jaar. Om dit te vieren, brengt Roberto’s een ode aan de Pura Cucina Italiana, geïnspireerd op de legendarische Italiaanse spaghetti Western 'The Good, the Bad and the Ugly' - 'Il buono, il brutto, il cattivo' - van Sergio Leone.

De gasten van Roberto’s worden de komende maanden ‘getrakteerd’ op een culinair avontuur. De reis begint in oktober in Garfagnana, Midden-Italië. Chef-kok Aurelio Barattini van het eeuwenoude restaurant Antica Locanda di Sesto neemt je mee in de cultuur van zijn regio en deelt authentieke en stoere gerechten. Van half november tot december laat Roberto’s je de beste wijnen proeven van de familie Dogliani - eigenaar van Batasiolo wijnen. Deze worden gecombineerd met typisch Piemontese gerechten waarin natuurlijk de tartufo bianco (witte truffel) een hoofdrol speelt. Van half januari tot half februari is het Venetiaans carnaval. Dan draait het om ‘ombra e cicchetti’, wat staat voor nippen aan wijn en genieten van kleine hapjes. Die worden bereid met chef- kok Ivan Fargnoli van Bacaromi, de bacaro van Hilton Molino Stucky Venice in Venetiё. Als de lente aanbreekt brengt Roberto’s, samen met Ristorante L’Uliveto van Rome Cavalieri Waldorf Astoria, een ode aan de klassieke Romeinse keuken. Deze staat bekend om zijn uitzonderlijke rijkdom en smaken. In mei en juni laten we ons inspireren door Sorrento en  het Ristorante L’agrumeto in Hilton Sorrento Palace.

Restaurant Roberto's werd 30 jaar geleden door Roberto Payer, toenmalig general manager van Hilton Amsterdam, opgezet.

Bron: Hilton/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Samenwerking Roberto Payer en D&B The Facility Group

Samenwerking - Roberto Payer verbindt zich als Hospitality Ambassadeur aan D&B The Facility Group. Binnen deze rol geeft hij invulling aan de Academy voor D&B talent. Ook zal hij ondersteuning geven bij Learning & Development, Concepting, Business Strategy en Recruitment.

Lees bericht

Roberto Payer vindt stijl belangrijker dan service

Interview - Met woorden als kwaliteit en service heeft hij niet zo veel. Die zijn te algemeen en nietszeggend. Het gaat meer om stijl, kennis en attitude. Attitude is het enthousiasme dat je dagelijks laat zien in je werk. Dat je de beste wilt zijn, ook op de momenten dat je je even wat minder voelt. Aan kennis moet je...

Lees bericht




Ghebresselasie nieuwe hotelmanager Hilton Amsterdam

Benoeming - Maria Ghebresselasie (1978) is de nieuwe hotelmanager van Hilton Amsterdam. Zij neemt de dagelijkse leiding van het hotel aan de Apollolaan over van Alessio Colavecchio, die general manager werd in Hilton Lake Como. Ghebresselasie komt van Waldorf Astoria Jerusalem, waar zij sinds de opening in 2015 director of operations was. Daarvoor bekleedde zij vanaf 2004 diverse (management)functies in verschillende Hilton-vestigingen...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid