Anita Wetterhahn benoemd tot lid RvC Spar Holding


Benoeming - Anita Wetterhahn-Reijnen is met ingang van 1 januari 2020 benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van Spar Holding B.V. en gaat de huidig commissaris Andries Gies opvolgen. Dat heeft de gemaksketen vandaag bekend gemaakt. Anita Wetterhahn is benoemd door de Algemene Vergadering van Aandeelhouders op voordracht van de Spar ondernemers. Zij werkte eerder als directeur retail bij NS Retail, als algemeen directeur bij winkelketen Jamin en als commercieel directeur bij Jan Linders Supermarkten. Na acht jaar neemt Andries Gies afscheid vanwege de afloop van twee benoemingstermijnen. Voorzitter van de Raad van Commissarissen van Spar Holding B.V. is Saskia van Walsum. De Raad van Commissarissen bestaat verder uit Kees Kiestra, Duncan Hoy en Rob van der Sluijs. Bron: @FoodClicks Benoeming - Anita Wetterhahn-Reijnen is met ingang van 1 januari 2020 benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van Spar Holding B.V. en gaat de huidig commissaris Andries Gies opvolgen. Dat heeft de gemaksketen vandaag bekend gemaakt. Anita Wetterhahn is benoemd door de Algemene Vergadering van Aandeelhouders op voordracht van de Spar ondernemers. Zij werkte eerder als directeur retail bij NS Retail, als algemeen directeur bij winkelketen Jamin en als commercieel directeur bij Jan Linders Supermarkten. Na acht jaar neemt Andries Gies afscheid vanwege de afloop van twee benoemingstermijnen. Voorzitter van de Raad van Commissarissen van Spar Holding B.V. is Saskia van Walsum. De Raad van Commissarissen bestaat verder uit Kees Kiestra, Duncan Hoy en Rob van der Sluijs. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws





Jan Linders verkoopt 10 winkels aan Jumbo, PLUS en ALDI

Formulenieuws - Jan Linders heeft een nieuwe eigenaar gevonden voor tien van haar winkels, die niet meegaan in de franchise-samenwerking met Albert Heijn. Jan Linders verkoopt deze winkels aan Jumbo, Plus en ALDI. De winkels worden naar verwachting in de tweede helft van dit jaar omgebouwd naar de nieuwe formules.

Lees bericht


Lagardère gaat drie ‘healthy’ Natoo-winkels openen op NS-stations

Reizigersconcept - Lagardère Travel Retail, de Franse winkelorganisatie met verschillende retailformules in Nederland, waaronder cafetariaformule Smullers, opent dit jaar drie winkels met het eigen eetconcept Natoo. Een concept gericht op gezonde voeding in een 110% CO2 klimaat positieve fast-casual eetgelegenheid. De drie geplande locaties komen op de stations Rotterdam CS, Den Haag CS en Leiden CS.

Lees bericht

Familiebedrijf Jan Linders wordt AH-franchiser

Supermarkt - Jan Linders Supermarkten en Albert Heijn gaan een samenwerking aan, waarbij het familiebedrijf Jan Linders verder gaat als franchiseondernemer van Albert Heijn. De supermarkten van Jan Linders worden volgend jaar omgebouwd naar Albert Heijn. De samenwerking betekent voor Albert Heijn een aanzienlijke versterking van de positie in Limburg.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid