Cafetariaketen Febo opent tweede Drive in Wormerveer


Fastservice - Cafetariaketen Febo heeft in Wormerveer de tweede Febo Drive van Nederland geopend. De nieuwe Febo Drive ligt bij bedrijventerrein en winkelcentrum Noorderveld in het Noord-Hollandse Wormerveer en is de tweede Febo met een drive tru van Nederland. De allereerste werd afgelopen december geopend aan de afrit Oostzaan van de snelweg A8. Net als in Oostzaan ligt ook de nieuwe Febo Drive in Wormerveer naast een vestiging van Subway. Febo doet dit omdat beide formules elkaar versterken. Volgens Febo is de drive thru formule heel simpel, namelijk net zoals bij de McDrive en de King Drive. Je plaatst je bestelling aan de praatpaal en haalt die een stukje verder op bij een loket. Febo telt in Nederland momenteel 66 vestigingen. De formule vierde afgelopen jaar het 75-jarig bestaan. Om de opening van Febo Drive Wormerveer te vieren, is er de eerste week voor alle gasten bij iedere bestelling een gratis ‘feestkroket’. Bron: @FoodClicks Fastservice - Cafetariaketen Febo heeft in Wormerveer de tweede Febo Drive van Nederland geopend. De nieuwe Febo Drive ligt bij bedrijventerrein en winkelcentrum Noorderveld in het Noord-Hollandse Wormerveer en is de tweede Febo met een drive tru van Nederland. De allereerste werd afgelopen december geopend aan de afrit Oostzaan van de snelweg A8. Net als in Oostzaan ligt ook de nieuwe Febo Drive in Wormerveer naast een vestiging van Subway. Febo doet dit omdat beide formules elkaar versterken. Volgens Febo is de drive thru formule heel simpel, namelijk net zoals bij de McDrive en de King Drive. Je plaatst je bestelling aan de praatpaal en haalt die een stukje verder op bij een loket. Febo telt in Nederland momenteel 66 vestigingen. De formule vierde afgelopen jaar het 75-jarig bestaan. Om de opening van Febo Drive Wormerveer te vieren, is er de eerste week voor alle gasten bij iedere bestelling een gratis ‘feestkroket’. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

FEBO brengt met Only Friends een ode aan oranje

Actie - FEBO en Only Friends brengen dit jaar samen een ode aan oranje. Om dit oranje jaar te vieren, lanceren de bedrijven net voor Koningsdag een uniek oranje shirt. Het shirt, geïnspireerd door het Nederlands elftal uit de jaren 70, is een eerbetoon aan alle kampioenen, van sporters tot medewerkers.

Lees bericht



FEBO opent vestiging op Schiphol Plaza

Formulenieuws - Snackbarketen FEBO heeft haar deuren geopend op Amsterdam Schiphol Airport. De winkel van travel retailer Avolta (voorheen HMSHost) is de eerste vestiging van het merk op een luchthaven in Nederland.

Lees bericht

ILT gaat strenger controleren op naleving SUP-regels

Controle - De ILT (Inspectie Leefomgeving en Transport) gaat cafetaria’s strenger controleren op de naleving van de nieuwe verpakkingsregels, de zogenaamde Singel Use Plastic (SUP)-regels. Daarvoor waarschuwt vakvereniging ProFr, die daarover bericht heeft ontvangen van de inspectiedienst.

Lees bericht


Cafetaria-omzet stijgt nauwelijks in januari 2024

Analyse - 2024 is voorzichtig uit de startblokken gekomen voor de cafetariasector; de omzet kwam dit jaar met 0,4% iets hoger uit vergeleken met januari 2023. Vermeld moet worden dat januari 2023 een zeer goede maand was ten opzichte van januari 2022 met een plus van 13,9%. Dat blijkt uit de analyse die Rien de Koning heeft gedaan op basis van alle transacties van het horecaplatform...

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid