De Utrechter creëert nieuw terras aan de Catharijnekade


Samen – BUNK Hotel en de Utrechter Stadsbrasserie en Bar, gevestigd in Wijk C, hebben tijdens de corona-crisis de handen ineen geslagen en samen aan de Catharijnekade een tijdelijk terras georganiseerd. Met plek voor 150 personen in totaal is Utrecht twee sfeervolle terrassen rijker.

Dankzij de ruime openingstijden kunnen gasten van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat op het nieuwe terras van de Utrechter terecht voor een hapje en een drankje. Daar waar eerder de fietsen geparkeerd stonden langs de reling van de Singel en het beeld bepaald werd door volle prullenbakken, vind je nu picknicktafels met parasols en sfeervolle verlichting.

Het aanzicht van de Catharijnekade, en dus de poort naar het centrum van Utrecht, is hierdoor aanzienlijk verbeterd. Langs de volle lengte van de panden staan de tafels op de vereiste 1,5 meter van elkaar en kan er door plexiglas schermen ook met meerdere gezelschappen veilig worden gezeten. Aan het gebied wordt momenteel nog gewerkt. In september zal naar alle waarschijnlijkheid de doorgang van de Singel gereed zijn en kunnen er ook bootjes langs varen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

BUNK Hotels opent eerste vestiging in Utrecht

Hotel – Onlangs opende in de monumentale Westerkerk in Utrecht BUNK de eerste locatie. Het is een plek waar mensen kunnen eten, drinken, werken en slapen. BUNK biedt een café, restaurant en bar met zelfgebrouwen bier, maaltijden vanuit de wereldkeuken vanaf 10 euro en lange tafels om aan te eten, borrelen, werken of gewoon te hangen, zo laat het hotel weten. Ook...

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid