Deelname Horeca Vakbeurs Hardenberg nu op 50 bedrijven


Vakbeurzen - De Horeca Vakbeurs in Hardenberg krijgt steeds meer vorm laat organisatie EasyFairs weten. Inmiddels hebben ruim 50 bedrijven uit uiteenlopende segmenten zoals food, dranken en keukenapparatuur toegezegd deel te nemen aan de nieuwe beurs in het oosten van het land.

De Horeca Vakbeurs wordt gehouden op 29, 30 en 31 januari in het evenementencomplex in Hardenberg. Volgens de beursorganisator hebben leveranciers straks de mogelijkheid om drie dagen lang kennis te maken met de professionals achter meer dan 10.000 horecazaken in de wijde regio én daarbuiten. Of dat het geval is, moet blijken. Organisator EasyFairs doet er alles aan om, naast Gastvrij Rotterdam, Horecava en HorecaEvenTT in Leeuwarden, een nieuw platform te creëren voor de horeca in Oost-Nederland. Zo wordt er een Chef’s Place ingericht waar chefs en sommeliers elkaar kunnen ontmoeten en is er een proeflokaal waar demo’s kunnen worden georganiseerd. Ook is er een plein ingericht met streekproducten en zijn er kookwedstrijden.

Bron: EasyFairs/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Schiphol opent met Avolta nieuw horecaconcept Salon

Luchthaven – Schiphol heeft in samenwerking met travel retailer Avolta (voorheen HMSHost) twee nieuwe horecaconcepten geopend in Lounge 1 op de luchthaven. Salon, geïnspireerd door de grachten en terrassen van Amsterdam, bestaat uit een Grand Café en Deli.

Lees bericht


Compass Group nieuwe horecapartner WEC

Catering - Compass Group Nederland en het WEC (Werelderfgoedcentrum Waddenzee) gaan een samenwerking aan. Als de nieuwe horecapartner van het WEC zal Compass Group Nederland een bijzonder horecaconcept ontwikkelen dat de schoonheid en het belang van het Waddengebied weerspiegelt.

Lees bericht


CIRFOOD nieuwe cateraar Evides Waterbedrijf

Catering - Evides is na Vitens het tweede waterbedrijf in het portfolio van CIRFOOD. De cateraar uit Hoofddorp breidt hiermee het portfolio in het B&I segment wederom verder uit.  Evides heeft CIRFOOD als nieuwe horecapartner gecontracteerd voor zowel de restaurant als de banqueting voor de locaties Kralingen en Spijkenisse.

Lees bericht


Foodsector bewust van invloed Gen-Z maar actie blijft uit

Onderzoek – In de foodsector is meer dan de helft (63%) zich ervan bewust dat Gen-Z andere behoeftes en wensen heeft op het gebied van buitenshuis eten. Toch past niet iedereen zich direct aan op de opkomst van met name Gen-Z. Dit blijkt uit onderzoek van de GROUP7 Professional Community onder respondenten uit Nederland (443), uit de segmenten Horeca, Fastservice en Catering, dat...

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid