Diego’s opent bezorgkeuken in Rotterdam Noord
Dark Kitchen – Hamburgerspecialist Diego Buik opent naast zijn Diego’s-vestiging op Rotterdam Zuid en de foodstand in Foodhall Scheveningen, ook een bezorgkeuken in Rotterdam Noord. De keuken is onderdeel van The Kitchen Dojo.
Volgens eigenaar Diego Buik is de groei naar een bezorgkeuken een nieuwe stap in zijn onderneming. 'Na bijna een jaar coronacrisis en de explosieve groei van de thuisbezorgdmarkt, leek het mij een logische stap om ons merk te laten groeien in Rotterdam'.
De onzekerheid van alle coronamaatregelen maakt de stap naar een nieuwe, eigen fysieke locatie nog te groot, aldus Buik, maar het openen van een zogenaamde dark kitchen zorgt voor een mooie kans om hetmerk uit te breiden. Die ruimte kijgt Diego’s in de keuken van The Kitchen Dojo, een nieuw concept van chef Junior Lugte, sinds februari dit jaar.
Vegan
Diego gaat in de bezorgkeuken ook experimenteren met nieuwe concepten en ideeën. 'Zo gaan wij in samenwerking met Upfield (Violife, Flora) en Beyond Meat, The Fast Vegan neerzetten. Dit volledige vegan concept draait om lekkerste vegan burgers en sides tegen een schappelijke prijs. Dat betekent op de kaart vegan smash burgers, vegan loaded fries en de beste vegan desserts.'
Diego Buik gaat vanaf half april starten in de nieuwe bezorgkeuken. Geleverd aan huis wordt gedaan door Uber Eats.
Bron: @FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Frans foodtechbedrijf Clone start in Nederland
Foodtech - Clone, de Europese foodtech-startup uit Parijs is officieel van start gegaan in Nederland. Het bedrijf haalde onlangs €105 miljoen aan financiering op. Clone positioneert zich als grootste virtuele restaurant ter wereld.
Lees berichtOranjefans bestellen burgers, patat, poke bowls en pizza
Analyse - Nederlandse voetbalfans bestellen massaal burgers, patat, poke bowls en pizza voor, tijdens en na de wedstrijden van Oranje. Dat blijkt uit de bestelgegevens van Uber Eats. Nederlandse voelbalkijkers bestellen daarmee vaker voor fastfood dan veel andere Europeanen.
Lees berichtSmash haalt crowdfundingdoel en gaat nu voor terras
Horecaconcept - Dankzij de steun van 127 ambassadeurs heeft hamburgerspecialist Diego Buik in Rotterdam 100% van zijn crowdfundingdoel voor zijn nieuwe horecaconcept Smash binnengehaald. Dit betekent dat de locatie binnenkort de deuren zal openen.
Lees berichtBlue Band lanceert als eerste in Nederland een papieren kuip
Introductie - Als eerste in Nederland lanceert Blue Band een kuip die gemaakt is van papier. De innovatieve kuip is vrij van plastic, 100% recyclebaar en mag gewoon bij het papierafval weggegooid worden. Naast de nieuwe verpakking, introduceert Blue Band eveneens een vernieuwd ontwerp dat duidelijk de zes natuurlijke ingrediënten van Roombeter visualiseert.
Lees berichtUber’s Jaaroverzicht geeft inkijkje in Hollandse leefgewoonte
Bezorgdienst – Ooit afgevraagd hoeveel Big Macs er worden besteld bij Uber? Het Jaarverslag van de bezorgdienst geeft het antwoord: bijna vier miljoen. Verder is Nederland minder gierig dan gedacht n geeft het veel fooien. Populairste besteldag: Koningsdag.
Lees berichtUber Eats en Gorillas gaan samenwerken in Nederland
Bezorgdienst - Vanaf half december kunnen Uber Eats gebruikers in verschillende Nederlandse steden hun boodschappen uit het uitgebreide assortiment van Gorillas bestellen. Deze bestellingen worden vervolgens geleverd door een koerier van Gorillas.
Lees bericht