Dr. Oetker komt met Pizza Perfettissima-concept
Introductie - Dr. Oetker Professional introduceert deze maand Pizza Perfettissima. Dit pizzaconcept moet het voor ondernemers gemakkelijk maken om zonder al te veel gedoe een pizza op de menukaart te zetten. Pizza Perfettissima biedt een compleet concept voor pizza’s; van basis tot getopte pizza, van oven tot service en is een totaaloplossing voor out of home. Totale bereidingstijd is ongeveer vier minuten, maar bovenal het proces van bereiden is eenvoudig. Gestart wordt er met de vegan basis met tomatensaus, of met het bakken van één van de vijf toppings. De 29 centimeter pizza’s zijn direct vanuit de vriezer te bereiden. Daarnaast zijn de pizza’s clean label. Dr. Oetker adviseert welk type oven het best geschikt is voor de locatie en zorgt ook voor recepturen en training. Daarnaast is er ook promotiemateriaal beschikbaar en communicatiemiddelen naar de gasten toe. Bron: @FoodClicks
Introductie - Dr. Oetker Professional introduceert deze maand Pizza Perfettissima. Dit pizzaconcept moet het voor ondernemers gemakkelijk maken om zonder al te veel gedoe een pizza op de menukaart te zetten. Pizza Perfettissima biedt een compleet concept voor pizza’s; van basis tot getopte pizza, van oven tot service en is een totaaloplossing voor out of home. Totale bereidingstijd is ongeveer vier minuten, maar bovenal het proces van bereiden is eenvoudig. Gestart wordt er met de vegan basis met tomatensaus, of met het bakken van één van de vijf toppings. De 29 centimeter pizza’s zijn direct vanuit de vriezer te bereiden. Daarnaast zijn de pizza’s clean label. Dr. Oetker adviseert welk type oven het best geschikt is voor de locatie en zorgt ook voor recepturen en training. Daarnaast is er promotiemateriaal beschikbaar en communicatiemiddelen naar de gasten toe. Bron: @FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Strandpaviljoenondernemers verwend met pizza bij opbouw
Strandpaviljoens - De strandpaviljoens zijn volop bezig met de start van het nieuwe seizoen. De tijdelijke locaties worden weer opgebouwd en de jaarrond paviljoens worden klaargemaakt voor het buitenseizoen. Dr. Oetker Professional speelde hierop in om een aantal van hen langs de Nederlandse kust te verrassen met warme pizza’s.
Lees berichtNew York Pizza bestaat 30 jaar en opent 300ste vestiging
Formulenieuws – Nederlands grootste pizzaketen, New York Pizza, viert een dubbele mijlpaal: op 29 december is de opening van haar 300ste vestiging in Nederland in het jaar dat de keten 30 jaar bestaat.
Lees berichtMerk Langnese over naar Ambtman Jr. Import en Export
Overname – Ambtman Jr. Import en Export neemt het agentschap van het honingmerk Langnese over van Dr. Oetker Professional. De overgang gaat per 1 januari 2024 in.
Lees berichtDe Haan introduceert Resto’Clock pizzakiosk
Petrol - Het tankstation van De Haan Minerale Oliën presenteert aan de Neherkade in Den Haag een eerste Resto'Clock pizzakiosk. De machine bereidt in vier minuten een pizza, er is keuze uit vier verschillende varianten.
Lees berichtRecordaantal van 45.000 pakketten voor de voedselbank
Voedselbanken – Vier dagen lang pakken honderden medewerkers van Unilever, voor het twaalfde jaar op rij pakketten in voor de Voedselbank. Dit jaar wordt een recordaantal van 45.000 pakketten samengesteld, met behulp van een aantal partners.
Lees berichtItaliaanse pizzachef Renato Bosco in jury eerste NK Pizza Bakken
Wedstrijd - De eerste editie van het Nationaal Kampioenschap Pizza Bakken 2023 op 10 januari tijdens de Horecava krijgt met de komst van de Italiaanse pizzachef Renato Bosco als jurylid internationale allure. Het wordt de eerste keer dat het NK Pizza Bakken wordt gehouden. Ook SVH Meesterkok Robert Kranenborg heeft zitting in de jury.
Lees bericht