New York Pizza bestaat 30 jaar en opent 300ste vestiging


De New York Pizza vestiging in Breda is van ondernemer Redouan Ahbiti, die straks acht zaken heeft

Formulenieuws – Nederlands grootste pizzaketen, New York Pizza, viert een dubbele mijlpaal: op 29 december is de opening van haar 300ste vestiging in Nederland in het jaar dat de keten 30 jaar bestaat.

De opening van de 300ste vestiging in Breda is een hoogtepunt van een buitengewoon succesvol jaar in Nederland voor de keten. Want in het jaar waarin New York Pizza 30 bestaat viert de keten  ook het feit dat het dit jaar het recordaantal van 28 nieuwe vestigingen heeft geopend.

De New York Pizza vestiging in Breda is van ondernemer Redouan Ahbiti. Hij begon zijn carrière als bezorger bij New York Pizza in Rotterdam en opende zijn eerste eigen vestiging in 2019 in Gorinchem. Inmiddels is Ahbiti gegroeid naar acht vestigingen. Philippe Vorst, CEO New York Pizza, benadrukt het belang van deze mijlpaal voor New York Pizza: "De opening van onze 300ste vestiging in Breda is iets wat wij 30 jaar geleden voor onmogelijk hadden gehouden. In ons businessplan uit 1993 om een keten van New York Pizza’s te openen, spraken wij van 10 vestigingen. Door onze continue drang naar vernieuwing, de lekkerste pizza’s te bereiden, en open te staan voor verandering en daarmee telkens weer onszelf opnieuw uit te vinden, is dit ons gelukt. Vorst verwacht  nog een groei te kunnen maken met zijn pizzaketen naar zo’n 375 locaties in Nederland.

Deeg

Het succes van de keten zit ‘m volgens Vorst in het deeg. New York Pizza maakt het deeg zelf. Dit wordt sinds 1993 gedaan door het zusterbedrijf Euro Pizza Products. Daarnaast verzorgt Euro Pizza Products de gehele supply chain van New York Pizza. Ook maakt zij pizzadeeg voor een tal van gerenommeerde partijen in 23 landen. Dit jaar maakt Euro Pizza Products bijna 85 miljoen deegbollen. Waarbij New York Pizza de grootste afnemer is.

Bron: New York Pizza/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Strandpaviljoenondernemers verwend met pizza bij opbouw

Strandpaviljoens - De strandpaviljoens zijn volop bezig met de start van het nieuwe seizoen. De tijdelijke locaties worden weer opgebouwd en de jaarrond paviljoens worden klaargemaakt voor het buitenseizoen. Dr. Oetker Professional speelde hierop in om een aantal van hen langs de Nederlandse kust te verrassen met warme pizza’s.

Lees bericht


Drie favoriete gerechten in één My Domino’s Box

Introductie – Pizzaketen Domino's introduceert de My Domino's Box: een eenpersoons box met ruimte voor een mini-versie van je favoriete pizza en twee bijgerechten. De box is naar eigen smaak samen te stellen. Volgens Domino’s zijn er op die manier honderden mogelijke combinaties mogelijk.

Lees bericht








© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid