D!Vers Woerden winnaar BETA Branche Award


De ondernemer Henk van Os en Ad Benschop van D!Vers in Woerden met de BETA Branche Award

Verkiezing – Tankstation D!Vers in Woerden van Henk van Os en Ad Benschop is winnaar geworden van BETA Branche Award. De prijs werd donderdagavond tijdens het tweede BETA Branche Award Gala in Utrecht uitgereikt.

Het was de tweede keer dat de BETA Branche Award. Door de coronaperiode werd de laatste Award uitgereikt in 2019. De ondernemers Henk van Os en Ad Benschop kregen de award uit handen van juryvoorzitter Hans Biesheuvel van ONL voor Ondernemers. Bij de beoordeling van de jury stond de vraag centraal welke ondernemer klaar is voor 2030? D!vers kenmerkt zich volgens de jury als een toekomstbestendig tankstation met alle gemakken. Het tankstation is niet alleen modern ingericht en uitgerust met verschillende mogelijkheden tot elektrisch laden, maar telt ook diverse service-elementen zoals een sleutelservice, een eetgedeelte, een cadeau- en bloemen en plantenshop en een uitgebreide carwash. De jury prees de ondernemers ook over hun hun inzet op het gebied van waterstof.

Drie partijen

Voor de Branche Award van dit jaar streden in totaal drie partijen mee. Naast D!Vers waren dit Willemjan Golstein van VGB Taknstations, met twee tankstations in Asten en Rob van Herpen van de Hanex Hospitality Groep in Den Bosch. 

Bron: BETA/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Tweede GemaQ Summit in teken van gezonde toekomst

Event – Het was voor de tweede keer dat GemaQ, de inkoopcoöperatie voor tankstations, een Business Boost Summit organiseerde. Na de eerste in Beekse Bergen, was nu als locaties het AFAS Theater in Leusden gekozen. Naast sprekers, die de aanwezigen tankstationondernemers moesten inspireren en motiveren, ook een dertigtal bedrijven die hun nieuwste producten of technieken presenteerden voor een efficiëntere...

Lees bericht


Sportproducten XXL Nutrition bij 220 Shell-locaties

Petrol – Shell gaat op 220 tankstationlocaties de eiwitproducten verkopen van XXL Nutrition. Dat heeft René van der Zel van XXL Nutrition donderdag bekend gemaakt. Sport- en eiwitproducten worden steeds vaker als assortimentsuitbreiding ingezet bij tankstations.

Lees bericht

WelkombijKlok over naar De Haan Minerale Oliën

Servicestation – Het bekende Shell-station WelkombijKlok in Hoogeveen wordt verhuurd aan De Haan Minerale Oliën. Volgens eigenaar en BETA-voorzitter Ewout Klok past zijn tankstation qua filosofie het best bij de formule van De Haan. Het tankstation van Klok bestaat dit jaar zestig jaar.

Lees bericht

GemaQ bundelt krachten met Menuez-platform

Petrol – Coöperatieve retail-inkooporganisatie GemaQ heeft per juni 2023 alle gepersonaliseerde, standaard communicatie- en marketingmiddelen bij Menuez International ondergebracht. De samenwerking moet de meer dan 200 petrol- en retailondernemers bij GemaQ ondersteunen bij het vergroten van hun zichtbaarheid en de verkoop van het assortiment.

Lees bericht


Voortaan seksspeeltjes verkrijgbaar aan de pomp

Petrol – EasyToys en retailorganisatie GemaQ zijn en overeenkomst aangegaan waardoor de sexspeeltjes Van online aanbieder EasyToys voortaan verkrijgbaar zijn bij een aantal tankstations. De komende maanden komen de bestverkochte speeltjes van dit moment in een aantal aangesloten tankstations te liggen verspreid over Nederland. In eerste instantie als pilot voor een halfjaar, maar bij succes wordt de samenwerking landelijke uitgerold.

Lees bericht

BP en AH openen honderdste gezamenlijke locatie

Petrol - BP en Albert Heijn openen vandaag bij tankstation De Kooi in Alkmaar aan de A9 het honderdste tankstation met een AH to go. De uitrol van Albert Heijn to go op BP-tankstations in Nederland startte in september 2021 bij BP Vliete aan de A58 bij Krabbendijke (Zeeland), nu anderhalf jaar later staat de teller op honderd vestigingen.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid