Eerste vestiging TGI Friday opent in Utrecht

TGI Fridays combineert grillrestaurant met cocktailbar

Formulenieuws - De eerste vestiging van het Amerikaanse grillrestaurant TGI Fridays opent in februari 2018 in Utrecht. Het restaurant, waar de nadruk op kwaliteitsburgers, -steaks en –ribs, wordt gevestigd in het vernieuwde winkelcentrum Hoog Catharije.

De komst van de eerste vestiging is bevestigd door Beijk catering  in Leek, die nieuwe mogelijkheden voor de formule ziet in Nederland. Een eerdere poging om in Nederland te starten met een vestiging in Rotterdam mislukte twintig jaar geleden. Beijk wil binnen tien zo’n 15 vestigingen openen. De keten TGI Fridays is momenteel gevestigd in zestig landen en heeft ruim negenhonderd restaurants. De Amerikaanse keten dankt haar naam aan het vrijdaggevoel van ontspanning en genieten.

TGI Fridays combineert een grillrestaurant met een (cocktail)bar. Kernwaarden van de formule zijn een hoge servicegraad, gastvrijheid, toegankelijkheid en fun. Binnen het menu ligt de nadruk op kwaliteitsburgers, -steaks en -ribs. Daarnaast biedt het concept ook pasta’s, salades en ‘eten om te delen’ zoals nacho’s en flat bread. Het eten wordt persoonlijk geserveerd en het zogenoemde ‘flair bartending’ speelt een belangrijke rol in het vermaken van de gasten.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek