EG Group opent Burger King en eerste Starbucks met drive-thru


Eerder opende EG Group ook een Burger King-locaties in Beesd

Formulenieuws – Het Europese tankstation- en foodservicebedrijf EG Group heeft op bedrijventerrein Prisma in Bleiswijk een nieuwe Burger King en Starbucks geopend. Beide restaurants zijn te vinden op een foodcourt aan de N209.

De locatie van de Starbucks is uniek in Nederland, omdat het de eerste vestiging is met een drive-thru. Liefhebbers van de Starbucks-koffie en aanverwante producten kunnen die vanuit hun auto bestellen. Voor EG Group is het de achtste locatie van het koffiemerk.

BK Crown Café

De nieuwe Burger King die op het foodcourt in Bleiswijk wordt geopend, is de elfde fastfoodlocatie voor de EG Group. Naast een drive-thru biedt deze Burger King ook het koffieconcept BK Crown Café, waar verschillende soorten koffie worden geserveerd. Nederland telt nog maar acht van deze koffieconcepten.

EG Group is franchisenemer van de merken en locaties. Veel van die vestigingen zijn gekoppeld aan de ESSO- of Texaco-tankstations die EG Group exploiteert, maar er zijn ook zogenaamde standalone-locaties. EG Group werkt internationaal met een groot aantal merken samen. Veel van die merken zijn ook internationaal actief, maar worden regelmatig ook landelijk ingezet. In Nederland werkt EG Group ook samen met de merken KFC en Subway.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Reiziger oprecht centraal in eerste Nederlandse Circle K shop

Interview - De eerste Circle K in Nederland is geopend. Tankstation Bijleveld langs de A12 bij Harmelen kreeg de primeur. De TotalEnergies-locatie Schiphol is inmiddels omgebouwd en  Reeuwijk volgt. In de aankondigingen van de ombouw van de voormalige TotalEnergies-stations werd steeds aangegeven dat de Circle K de reiziger centraal zet. Een claim die Alimentation Couche-Tard Inc. op zich niet uniek...

Lees bericht


Subway’s Royal Submarines delen gratis Subs uit

Actie – Na het overweldigende succes van vorig jaar keren de Subway Royal Submarines deze Koningsdag terug naar de Amsterdamse grachten. Dit jaar brengen ze de nieuwe Signature Series vanaf het water en op de kade naar de feestvierders om hen te trakteren op een gratis Sub.

Lees bericht

‘HEMA populairste keten voor koffie en lunch’

Onderzoek – HEMA is de populairste keten voor koffie en lunch in Nederland. Nederlanders halen ruim een kwart (27%) van de bestellingen af bij koffie- en lunchketens. De locatie vormt de belangrijkste keuzereden. Dit blijkt uit de Nationale Benchmark Koffie- en Lunchketens, een grootschalig onderzoek van Multiscope onder bijna 5.000 Nederlanders.

Lees bericht



Eerste van 100 24-uurs inleverlocaties statiegeld geopend

Statiegeld - Een primeur in Nederland: In Bunschoten-Spakenburg staat de eerste openbare statiegeldmachine waar je 24 uur per dag, 7 dagen in de week, oneindig veel statiegeldflesjes en -blikjes in één keer kan inleveren. Deze locatie is de eerste van de 100 die er in Nederland worden geopend in de buitenruimte.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid