FEBO komt met de kipkroket


Formulenieuws – Cafetariaketen FEBO heeft een nieuwe kroket in haar assortiment. Het gaat om een kipkroket die in eigen keuken is ontwikkeld. De kroket, gemaakt van kwalitatief hoogwaardig kippenvlees komt naast rundvlees-, kalfsvlees-, saté- en vegetarische kroket vast in het assortiment. Bron: @FoodClicks Formulenieuws – Cafetariaketen FEBO heeft een nieuwe kroket in haar assortiment. Het gaat om een kipkroket die in eigen keuken is ontwikkeld. De kroket, gemaakt van kwalitatief hoogwaardig kippenvlees komt naast rundvlees-, kalfsvlees-, saté- en vegetarische kroket vast in het assortiment. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Ook FEBO gaat voedselverspilling te lijf met Too Good To Go

Formulenieuws – De 23 vestigingen van cafetariaformule FEBO gaan de strijd aan tegen voedselverspilling.  Via de Too Good To Go-app kunnen snackliefhebbers Snackboxen bestellen met daarin de dagverse producten van FEBO die de houdbaarheidsdatum naderen, maar nog te lekker zijn om weggegooid te worden.

Lees bericht




FEBO maakt werk van Landelijke Opschoondag

Actie – Snackbarformule FEBO maakt werk van de Landelijke Opschoondag op 19 maart. Onder het motto ‘Door samen te werken bereik je meer’ roepen ze klanten en andere geïnteresseerden op een stukje van de straat of wijk op te ruimen.

Lees bericht


Deliveroo en FEBO starten actie rondom de Gouden Bitterbal

Formulenieuws – Onlangs meldde bezorgdienst Deliveroo op basis van eigen data dat de bitterbal een van de meest bestelde snacks was. Reden om met cafetariaketen FEBO een actie op te zetten rondom deze snack, met als inzet de Gouden Bitterbal. Wie straks bij een bestelling de Gouden Bitterbal aantreft kan een maandlang gratis bitterballen eten.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid