Feestelijke opening uitgebreide bedrijfspand Chefs Culinar


Langs de route door het gebouw stonden op diverse plaatsen stands van leveranciers opgesteld

Groothandel – Twee dagen lang was het feest bij Chefs Culinar in Nijmegen ter gelegenheid van de opening van het nieuwe bedrijfspand. Het gebouw op industrieterrein Bijsterhuizen is al een tijdje voltooid, maar was nog niet eerder officieel geopend.

Zondag opende het gebouw voor medewerkers en familieleden, maandag voor zakelijke relaties en afnemers. Voor alle belangstellenden werden er een rondleidingen door het hele gebouw gehouden, terwijl er langs de route fabrikanten hun producten lieten proeven en uitdeelden. Een culinaire tocht langs de stellingen met voorraden, de versafdelingen en de diverse inspiratieruimten.

Het pand is in ruimte bijna verdubbeld en heeft een eigen vis- en slagerijafdeling gekregen, waar op maat voor de klant gesneden en verwerkt wordt. Het oude gebouw en het nieuwe gebouw zijn onder meer verbonden door een brug, waar vandaan het gehele gebouw kan worden overzien. Het gebouw kent daarnaast allerlei moderne, duurzame voorzieningen op het gebied van warmte terugwinning en koeling.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws







Colruyt onderdeel Solucious neemt Belgische Valfrais over

Overname - Solucious, de foodservicespecialist van Colruyt Group, heeft het familiebedrijf Valfrais, gevestigd in Bastenaken, overgenomen. Volgens beide partijen vullen het assortiment, het klantenbestand en het werkgebied elkaar goed aan. Met overname van 100% van de aandelen zet Solucious in op verdere groei in foodservice.

Lees bericht

Slootweg (Bidfood) ziet nieuwe generatie horeca aankomen

Interview – Het gaat goed met Bidfood. De omzet zit ruim boven de 1 miljard euro en de leveringsgraad ligt boven de 98 procent. Toch zit CEO Dick Slootweg niet stil, want hij ziet ook de veranderingen in de foodservicesector. “Er is een nieuwe generatie ondernemers aan de slag gegaan in foodservice, die om nieuwe standaarden vraagt. Die veranderingen vragen ook aanpassingen van...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid