Grootste Europese trampolinenetwerk in de maak

Leisure –Jumpsquare en Jump XL gaan de krachten bundelen met steun van Nordic Capital Partners. Hier ontstaat het grootste indoor trampolinenetwerk van Europa.

De nieuwe combinatie, die nog moet worden goedgekeurd, gaat dan onder de vlag van de “Jumpsquare Group” eind 2018 40 trampolineparken in 5 Europese landen exploiteren. De formules Jumpsquare en Jump XL blijven wel naast elkaar bestaan.

Jumpsquare Holding koopt alle activiteiten van Jump XL, bestaande uit 29 trampolineparken in 5 landen die deels in eigen beheer en deels via franchisenemers worden geëxploiteerd. Momenteel exploiteert de combinatie van Jumpsquare en Jump XL 37 parken, zowel in eigen beheer als via franchisenemers, maar er nog 3 parken binnenkort open.

De 40 parken bevinden zich in 5 landen: Nederland (27), België (2), Frankrijk (9), Duitsland (1) en Polen (1). De nieuwe combinatie biedt werkgelegenheid aan ruim 850 medewerkers in binnen- en buitenland. De Europese markt voor indoor trampolineparken is de laatste jaren een explosief groeiend segment binnen de leisuremarkt.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek