Horeca krijgt groter podium op Recreatie Vakbeurs 2023
Vakbeurzen – De Recreatie Vakbeurs gaat het horecagedeelte op de beursvloer verder uitbreiden. Afgelopen editie werd het horecasegment voor het eerst toegevoegd aan de beurs.
De toevoeging werd de vorige editie gedaan, omdat steeds meer eigenaren en directeuren van campings en recreatieparken de laatste jaren intensiever bezig zijn met hun horecafaciliteiten. Nu hebben de bezoekende recreatieprofessionals in de enquêtes aangeven de toevoeging te waarderen, waarop organisator van de beurs Easyfairs, heeft besloten het gedeelte te gaan uitbreiden.
De uitbreiding wordt gerealiseerd in een nieuwe hal die zich boven hal 1 en 2 bevindt. “Deze hal biedt veel meer ruimte dan afgelopen jaar, waardoor we meer partijen kunnen verwelkomen”, aldus Ruth Zweers namens Recreatie Vakbeurs. “Namen als Boerderijs, Donna Italia, Il-limone, Techno Horeca, Lokketaria en Hertbier die er vorig jaar bij waren, hebben alweer geboekt voor komende november. Maar ook nieuwe namen zoals Theo Coertjens zijn al van de partij.”
Horeca Vakbeurs
Naast het horecasegment tijdens Recreatie Vakbeurs voegt Easyfairs volgend jaar ook een nieuwe beurs toe in Evenementenhal Hardenberg. Deze Horeca Vakbeurs vindt plaats op 29, 30 en 31 januari 2024. Een vakbeurs gericht op het midden en hoge segment binnen de horecabranche. “Hierbij gaat Recreatie Vakbeurs een unieke samenwerking aan met Horeca Vakbeurs. De twee beurzen gaan elkaar versterken: zo kan het team van Recreatie Vakbeurs het horecasegment beter uitlichten door middel van de branchekennis van team Horeca Vakbeurs en profiteert het team van Horeca Vakbeurs van de jarenlange ervaring van Recreatie Vakbeurs”, aldus Zweers.
Bron: Easyfairs/@FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Schiphol opent met Avolta nieuw horecaconcept Salon
Luchthaven – Schiphol heeft in samenwerking met travel retailer Avolta (voorheen HMSHost) twee nieuwe horecaconcepten geopend in Lounge 1 op de luchthaven. Salon, geïnspireerd door de grachten en terrassen van Amsterdam, bestaat uit een Grand Café en Deli.
Lees berichtCompass Group nieuwe horecapartner WEC
Catering - Compass Group Nederland en het WEC (Werelderfgoedcentrum Waddenzee) gaan een samenwerking aan. Als de nieuwe horecapartner van het WEC zal Compass Group Nederland een bijzonder horecaconcept ontwikkelen dat de schoonheid en het belang van het Waddengebied weerspiegelt.
Lees berichtBiertje in Europees restaurant het duurst in Noorwegen
Prijsvergelijking – Van alle Europese steden is de gemiddelde prijs van een biertje in Noorwegen het duurst. Portugal is het goedkoopst, maar voor wie echt voor een dubbeltje op de eerste rang wil zitten voor zijn biertje in een restaurant moet naar Noord-Macedonië.
Lees berichtCIRFOOD nieuwe cateraar Evides Waterbedrijf
Catering - Evides is na Vitens het tweede waterbedrijf in het portfolio van CIRFOOD. De cateraar uit Hoofddorp breidt hiermee het portfolio in het B&I segment wederom verder uit. Evides heeft CIRFOOD als nieuwe horecapartner gecontracteerd voor zowel de restaurant als de banqueting voor de locaties Kralingen en Spijkenisse.
Lees berichtFoodsector bewust van invloed Gen-Z maar actie blijft uit
Onderzoek – In de foodsector is meer dan de helft (63%) zich ervan bewust dat Gen-Z andere behoeftes en wensen heeft op het gebied van buitenshuis eten. Toch past niet iedereen zich direct aan op de opkomst van met name Gen-Z. Dit blijkt uit onderzoek van de GROUP7 Professional Community onder respondenten uit Nederland (443), uit de segmenten Horeca, Fastservice en Catering, dat...
Lees berichtPlant FWD Week wil inspireren vaker plantaardig te kiezen
Actie - Plant FWD organiseert de eerste Plant FWD Week, waar ruim 40 restaurants, waaronder Cannibale Royale, Restaurant Flore **, The Lobby, Chez Nina, Yerba en Madre, mensen worden geïnspireerd vaker plantaardig te eten.
Lees bericht