Horeca krijgt groter podium op Recreatie Vakbeurs 2023


Meer aandacht voor de horeca op Recreatie Vakbeurs

Vakbeurzen – De Recreatie Vakbeurs gaat het horecagedeelte op de beursvloer verder uitbreiden. Afgelopen editie werd het horecasegment voor het eerst toegevoegd aan de beurs.

De toevoeging werd de vorige editie gedaan, omdat steeds meer eigenaren en directeuren van campings en recreatieparken de laatste jaren intensiever bezig zijn met hun horecafaciliteiten.  Nu hebben de bezoekende recreatieprofessionals in de enquêtes aangeven de toevoeging te waarderen, waarop organisator van de beurs Easyfairs, heeft besloten het gedeelte te gaan uitbreiden.

De uitbreiding wordt gerealiseerd in een nieuwe hal die zich boven hal 1 en 2 bevindt. “Deze hal biedt veel meer ruimte dan afgelopen jaar, waardoor we meer partijen kunnen verwelkomen”, aldus Ruth Zweers namens Recreatie Vakbeurs. “Namen als Boerderijs, Donna Italia, Il-limone, Techno Horeca, Lokketaria en Hertbier die er vorig jaar bij waren, hebben alweer geboekt voor komende november. Maar ook nieuwe namen zoals Theo Coertjens zijn al van de partij.”

Horeca Vakbeurs

Naast het horecasegment tijdens Recreatie Vakbeurs voegt Easyfairs volgend jaar ook een nieuwe beurs toe in Evenementenhal Hardenberg. Deze Horeca Vakbeurs vindt plaats op 29, 30 en 31 januari 2024. Een vakbeurs gericht op het midden en hoge segment binnen de horecabranche. “Hierbij gaat Recreatie Vakbeurs een unieke samenwerking aan met Horeca Vakbeurs. De twee beurzen gaan elkaar versterken: zo kan het team van Recreatie Vakbeurs het horecasegment beter uitlichten door middel van de branchekennis van team Horeca Vakbeurs en profiteert het team van Horeca Vakbeurs van de jarenlange ervaring van Recreatie Vakbeurs”, aldus Zweers.

Bron: Easyfairs/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Schiphol opent met Avolta nieuw horecaconcept Salon

Luchthaven – Schiphol heeft in samenwerking met travel retailer Avolta (voorheen HMSHost) twee nieuwe horecaconcepten geopend in Lounge 1 op de luchthaven. Salon, geïnspireerd door de grachten en terrassen van Amsterdam, bestaat uit een Grand Café en Deli.

Lees bericht


Compass Group nieuwe horecapartner WEC

Catering - Compass Group Nederland en het WEC (Werelderfgoedcentrum Waddenzee) gaan een samenwerking aan. Als de nieuwe horecapartner van het WEC zal Compass Group Nederland een bijzonder horecaconcept ontwikkelen dat de schoonheid en het belang van het Waddengebied weerspiegelt.

Lees bericht


CIRFOOD nieuwe cateraar Evides Waterbedrijf

Catering - Evides is na Vitens het tweede waterbedrijf in het portfolio van CIRFOOD. De cateraar uit Hoofddorp breidt hiermee het portfolio in het B&I segment wederom verder uit.  Evides heeft CIRFOOD als nieuwe horecapartner gecontracteerd voor zowel de restaurant als de banqueting voor de locaties Kralingen en Spijkenisse.

Lees bericht


Foodsector bewust van invloed Gen-Z maar actie blijft uit

Onderzoek – In de foodsector is meer dan de helft (63%) zich ervan bewust dat Gen-Z andere behoeftes en wensen heeft op het gebied van buitenshuis eten. Toch past niet iedereen zich direct aan op de opkomst van met name Gen-Z. Dit blijkt uit onderzoek van de GROUP7 Professional Community onder respondenten uit Nederland (443), uit de segmenten Horeca, Fastservice en Catering, dat...

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid