Horeca Totaal neemt Antwerpse vestiging Metro over


Horeca Totaal heeft al twee locaties in Brugge en Oostende en wil met de overname in Antwerpen de eigen positie in België verder versterken / Foto bij: Horeca Totaal

Buitenland - De vestiging van Metro in het noorden van Antwerpen, die na het faillissement van de Makro- en Metrowinkels gesloten was, komt in handen van Horeca Totaal. De Belgische groothandel heeft al twee vestigingen in Brugge en een in Oostende.

De vestiging in Antwerpen was de laatste locatie uit het faillissement van het Belgische Metro waarover nog geen duidelijkheid was. Sligro had zich al eerder gemeld voor de negen bezorglocaties (Antwerpen Zuid, Wevelgem, Luik, Hasselt, Middelkerke, Namen, Sint-Katelijne-Waver, Brussel en Vorst) van de groothandel. De vestiging in Antwerpen zou volgens de Belgische website Foodservice Alliance te dicht gevestigd zijn op de eigen locatie van Sligro, waardoor de groothandel in Veghel geen interesse zou hebben, maar Sligro heeft steeds aangegeven alleen interesse te hebben in de bezorglocaties. De vestiging in Antwerpen is een cash & carry-locatie. In een reactie laat Roderick D’Hoore, eigenaar van Horeca Totaal, weten: “Met onze nieuwe vestiging willen we onze groei in de provincies Antwerpen en Limburg, maar ook in Brussel bestendigen”. Horeca Totaal hoopt deze zomer de deuren te kunnen openen van hun nieuwe vestiging.

Bron:  Horeca Totaal/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Groothandel Sligro ontvangt keurmerk PSO ‘Trede 2’

Groothandel – Groothandel Sligro in Veghel heeft Trede 2 verdiend van de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). PSO is een wetenschappelijk onderbouwd kwaliteitskeurmerk van TNO en een instrument dat inzicht geeft in de mate waarin organisaties is ingericht op sociaal ondernemen. Uit de erkenning blijkt dat Sligro meer dan gemiddeld gericht is op sociaal ondernemen en op de arbeidsparticipatie van kwetsbare groepen op...

Lees bericht





Sligro stopt met verkoop tabak per 1 juli 2024

Tabak - Groothandel Sligro stopt met de verkoop van tabak en rookwaren per 1 juli 2024. In de bezorgservicetak van het bedrijf is sprake van nog twee lopende contracten, die ook na 1 juli 2024, worden gerespecteerd, zo laat de groothandel uit Veghel bij de presentatie van de jaarcijfers weten.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid