Jan-Willem Dockheer weg bij Ahold Delhaize Servia


Jan-Willem Dockheer vertrekt eind dit jaar bij Ahold Delhaize Servia

Persoonlijk - Algemeen directeur Jan-Willem Dockheer vertrekt bij Ahold Delhaize in Servië eind dit jaar en zal ook het bedrijf verlaten. Hij wordt opgevolgd door Gorica Jovovic, die momenteel werkzaam is als directeur ‘buying & merchandising’.

Dockheer stapte eind 2018 op bij Ahold Delhaize om algemeen directeur te worden bij twee fitnessketens, Fit for Free en Sport City (beide onderdeel van investeringsmaatschappij Olympus). In coronatijd waren deze locaties dicht waardoor hij weer terugkeerde bij  Ahold Delhaize.

In Servië heeft Dockheer leiding gegeven aan 13.000 collega's, zo laat hij op linkedin weten. Maar in de drie-en-een-half jaar dat hij voor Alhold Delhaize werkte gebeurde er meer. “Leiding geven aan de detailhandel in Servië, aandringen op meer dan 40 nieuwe winkels per jaar, technische teams opzetten om ecomm en loyaliteit op te bouwen, de beste lokale verspartnerschappen en innovatieve producten opbouwen, besparingen in de hele complexe keten stimuleren om concurrerend geprijsd te blijven, groeien van 1 naar 3 DC's, leiding geven aan duurzaamheidsinitiatieven in het land, het merk Tempo veranderen in Maxi en vooral het opbouwen van een veilige en winnende mentaliteitscultuur,” zo blikt Dockheer terug. Wat hij volgend jaar gaat doen is nog niet bekend.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Mayte Oosterveld van PLUS wordt CFO Just Eat Takeaway

Benoeming - De Raad van Commissarissen van Just Eat Takeaway.com heeft financieel  directeur Mayte Oosterveld van PLUS voorgedragen als Chief Financial Officer en lid van de Raad van Bestuur van Just Eat Takeaway.com. In die functie zal zij Brent Wissink opvolgen die zijn vertrek heeft aangekondigd.

Lees bericht


Selecta ziet Shop & Go-concepten in 2024 doorbreken

Shopformat - Selecta ziet onbemande Shop & Go-concepten en nieuwe betaalopties als alternatief voor cafetaria’s en shops definitief doorbreken. Als leverancier van koffie- en voedingsautomaten verwacht het bedrijf dat slimme foodtech-toepassingen in 2024 verder zullen doorbreken. Vooral onbemande minimarkets zijn volgens het bedrijf aan een opmars bezig in onder meer ziekenhuizen en aan laadstations voor elektrische autos.

Lees bericht


Alex Holt benoemd tot CSO van Ahold Delhaize

Benoeming - Ahold Delhaize maakt bekend dat Alex Holt met ingang van uiterlijk 1 juni 2024 is benoemd tot Chief Sustainability Officer (CSO) en lid van het Executive Committee van Ahold Delhaize. Holt volgt Jan Ernst de Groot op , Chief Legal Officer en Chief Sustainability Officer van Ahold Delhaize, die per 31 mei 2024 met pensioen gaat.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid