Jumbo opent zeventiende thuisbezorglocatie


De thuisbezorglocatie in Bergen op Zoom werd vandaag geopend door directeur Supply Chain Karel de Jong samen met het Jumbo Online team in Bergen op Zoom

Thuisbezorging - Jumbo Supermarkten heeft in Bergen op Zoom maandag haar 17e thuisbezorghub geopend. Vanuit de nieuwe distributielocatie worden de online bestelde boodschappen via Jumbo.com en de Jumbo app rechtstreeks bezorgd bij klanten in de regio BrabantZuidwest en het zuiden van ZuidHolland.

Met de nieuwe thuisbezorglocatie vergroot Jumbo haar online bezorgcapaciteit in en rondom plaatsen als Roosendaal, Bergen op Zoom, Hoogerheide, Tholen, St. Annaland en Middelharnis aanzienlijk. De online bestellingen zullen via het efulfilmentcenter in Bleiswijk geleverd worden bij de nieuwe hub in Bergen op Zoom. Vervolgens vinden de boodschappen vanuit hier – en niet langer via de winkels of een andere hub – hun weg rechtstreeks naar klanten thuis of op het werk. Door de opening van deze nieuwe hub kunnen de klanten kiezen uit meer en kortere bezorgmomenten.

10 bussen

Jumbo start in de regio met circa 10 bussen en naar verwachting zal dit doorgroeien tot zo’n 40 bezorgbussen die direct naar klanten in BrabantZuidwest en het zuiden van ZuidHolland rijden om hun online bestelde boodschappen te bezorgen.

Uitbreiding

“De nieuwe hub in Bergen op Zoom is een antwoord op de toenemende vraag naar online boodschappen doen. Steeds meer klanten, zowel particulier als zakelijk, maken er gebruik van volgens Jumbo.  Karel de Jong, directeur Supply Chain bij Jumbo: “Om de boodschappen zo snel en efficiënt mogelijk te kunnen bezorgen, heeft Jumbo de afgelopen jaren meerdere thuisbezorglocaties in Nederland geopend. Met een bezorghub is de capaciteit nog beter te benutten en zijn de ritten beter in te plannen.”

Bron: Jumbo/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Getir en merk Gorillas vertrekken uit Nederland

Bezorging - Getir heeft aangekondigd dat zij als bezorgbedrijf het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Nederland en de Verenigde Staten gaat verlaten. Met het vertrek van Getir zal ook haar merk Gorillas uit Europa verdwijnen. FreshDirect, de dochteronderneming van Getir in de Verenigde Staten, blijft haar werkzaamheden voortzetten.

Lees bericht


Duitse Edeka neemt deel De Groot Fresh Group over

Overname - De Duitse marktleider in de supermarktsector Edeka neemt bedrijfsonderdelen over van een Nederlandse agf-leverancier. Het gaat om ‘De Groot Fresh Group’ in Hedel. De overnemende partij is Everest, de inkoopdochter van Edeka, waar ook Jumbo en Picnic lid van zijn. Dat meldt vakblad FoodPersonality.

Lees bericht

Jumbo opent Europa’s grootste mechanische verscentrum

Distributiecentrum - Deze week heeft Jumbo Supermarkten het gemechaniseerd centraal distributiecentrum (CDC) voor versproducten officieel in gebruik genomen. Hierdoor kunnen klanten van Jumbo rekenen op nog versere producten doordat deze artikelen na productie sneller in de winkel liggen.

Lees bericht

‘Meer dan een kwart consumenten steelt per ongeluk’

Onderzoek – 9% heeft wel eens bewust gestolen uit de supermarkt, bij 27% gebeurt het per ongeluk. Dat is een van de uitkomsten van een onderzoek dat Q&A Retail heeft gehouden. Dat niet betalen gebeurt vooral bij de zelfscankassa. Reden voor sommige retailers het aantal zelfscankassa’s terug te brengen of de beveiliging op te voeren, maar deze manier van afrekenen heeft...

Lees bericht



Opsplitsen ZorgTotaal in Zorg & food en Zorg & ICT goede zet

Vakbeurzen - Eigenlijk is er maar relatief weinig ruchtbaarheid aan gegeven, maar van 8 tot en met 11 april worden voor de eerste keer de drie vakevents Zorg & food, Zorg & facility en Zorg ICT gezamenlijk gehouden als opvolger van de vroegere beurs ZorgTotaal. Dat wil niet zeggen dat belangstellenden de weg naar de Jaarbeurs in Utrecht niet wisten te vinden. In tegenstelling....

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid