La Place opent vernieuwd restaurant in De Brug over A4 in Hoofddorp

In de Hoofddorpse vestiging gaat La Place dagelijks ontbijt, lunch en diner serveren

Convenience - Horecaketen La Place opent op woensdag 15 november officieel de deuren van het vernieuwde selfservicerestaurant De Brug aan snelweg A4 in Hoofddorp.

La Place De Brug is in een nieuw jasje gestoken. Het restaurant is ruimtelijker opgezet en heeft een lichtere, huiselijke inrichting, compleet met open haard. Daarnaast is het restaurant uitgerust met sfeervolle en energiezuinige verlichting. In de Hoofddorpse vestiging gaat La Place dagelijks ontbijt, lunch en diner serveren: van smoothies, koek, sandwiches, salades en soep tot pizza’s, pasta’s en gerechten van de grill of uit de wok. Het restaurant is uitgerust met een vernieuwde oosterse keuken waar onder meer Pho Noodle-soepen verkrijgbaar zijn. Ook kunnen gasten zelf hun groentemix samenstellen met bijpassende curries die op verzoek à la minute worden bereid. Het restaurant serveert ook huisgemaakt gebak met verse koffie of thee. Het nieuwe La Place restaurant is voorzien van gratis WiFi en biedt plaats aan ruim 447 gasten.

Vijftig
La Place heeft naast ruim vijftig vestigingen in Nederland ook enkele locaties in Duitsland, Indonesië en de Verenigde Staten. Begin 2016 is de foodserviceformule overgenomen door Jumbo Groep Holding BV.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Paul Peter Blonk