Lekker Onderweg App vervangt spaarkaarten NS formules


NS-app die de spaarkaarten van de winkelformules van NS vervangt

Reizigersshops - NS komt met een nieuwe app om het sparen van gratis producten bij de winkels van Kiosk, Julia’s, Luca’s by Julia’s en StationsHuiskamer makkelijker, duurzamer en sneller te maken. De formules hebben nu nog elk hun eigen papieren spaarkaart. Deze worden vervangen door de nieuwe Lekker Onderweg App waarmee reizigers met een app bij alle formules kunnen sparen.

Voor zowel Kiosk, StationsHuiskamer, Julia’s en Luca’s by Julia’s kan er voor verschillende producten gespaard worden. Per product dienen er 6 spaarzegels gespaard te worden om het 7e product gratis te ontvangen. Door bij het aankopen van een spaarproduct de QR-code van de Lekker Onderweg App bij de kassa te scannen spaar je voor het gratis 7e product.

NS introduceert de Lekker Onderweg app met een campagne gemaakt door Creature Amsterdam die start in week 14. Papieren spaarkaarten kunnen nog ingeleverd worden tot 31 december 2023.

Bron: NS/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws




Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel start zevende editie

Actie – De zevende editie van de Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel is maandag van start gegaan. Bedoeling van de actieweek is mensen laten zien hoe eenvoudig het is om zonder vlees en zuivel te leven en wat de impact daarvan is op het klimaat. Deze editie is er extra aandacht voor Gen Z en Gen Alpha. Zij worden uitgedaagd om...

Lees bericht

Nederlander besteedt €1,1 miljard bij koffie- en lunchketens

Onderzoek  – Nederlanders hebben het afgelopen jaar €1,1 miljard besteed bij koffie- en lunchketens in Nederland. De gemiddelde besteding per bezoek lag op €15. Het meest wordt uitgegeven bij lunchrooms zoals Anne&Max, namelijk gemiddeld €28, en het minste bij ketens waar bezoekers voornamelijk eten of drinken afhalen.

Lees bericht


Nieuwe Julia’s zet bestelzuilen in en gaat pizza’s serveren

Formulenieuws – Zaterdag 2 december opende NS stations de nieuwe Julia’s op station Den Haag. Een tweede locatie opent donderdag 7 december op Utrecht Centraal. Met de komst van de nieuwe winkelsmet bestelzuilen wil NS nog beter inspelen op de wens en behoefte van de klant. Zo worden er ook pizza’s aan het assortiment toegevoegd.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid