Loetje blijft 'open' en opent in 2021 twee nieuwe locaties


Loetje voor thuis

Formulenieuws – Alle 21 locaties van loetje blijven hun biefstuk verkopen, alleen moeten de gasten de maaltijd ophalen. Op vijf locaties kan dat zelfs via een ‘drive in’. Daarnaast groeit het bedrijf ondanks de horecamaatregelen gewoon door en opent het restaurant begin 2021 twee nieuwe locaties.

De vijf drive in locaties van Loetje Ouderkerk, Loetje Gorssel, Loetje aan ’t IJ, Loetje Breda en Loetje Overveen, die bij de vorige lockdown werden geopend, zijn vanaf vandaag weer opnieuw open gegaan voor zeven dagen in de week. Gasten kunnen daar vanuit de auto een bestelling plaatsen, betalen en direct ophalen op veilige afstand.  Alle overige Loetje locaties zijn zo omgebouwd dat de gast makkelijk het eten kan afhalen.

De restaurantketen heeft zich voorgenomen zich niet te laten afremmen door de coronamaatregelen, maar de groei in locaties wel door te zetten. Vandaar dat begin 2021 de twee geplande nieuwe locaties in Delft en Enschede doorgaan. “Samen met onze medewerkers gaan we onverminderd door. Loetje is gewoon lekker, lekker gewoon”, vertelt Operationeel Directeur Marga Klinkhamer strijdvaardig.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws




Grapedistrict opent flagshipstore in Amsterdam

Formulenieuws - Grapedistrict, de wijnwinkel die zich inzet voor kleine wijnboeren, opent 17 mei haar grootste winkel tot nu toe op de van Woustraat in Amsterdam. De Grapedistrict flagshipstore komt pal tegenover de plek waar ooit de eerste winkel werd geopend.

Lees bericht



Albert Heijn introduceert AH Voordeelshop.nl

Webshop - Albert Heijn lanceert de AH Voordeelshop.nl, een online webshop waar klanten het hele jaar door deals kunnen vinden. Klanten konden altijd al terecht bij Albert Heijn voor leuke uitjes en non-food assortiment met flinke kortingen. Met de lancering van de AH Voordeelshop.nl is dit aanbod nu flink uitgebreid en overzichtelijk samengebracht.

Lees bericht

Schiphol opent met Avolta nieuw horecaconcept Salon

Luchthaven – Schiphol heeft in samenwerking met travel retailer Avolta (voorheen HMSHost) twee nieuwe horecaconcepten geopend in Lounge 1 op de luchthaven. Salon, geïnspireerd door de grachten en terrassen van Amsterdam, bestaat uit een Grand Café en Deli.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid