Ook supermarkt Jan Linders zet stappen in vers voor thuis

De nieuwe locatie van Jan Linders in Venray Foto: Jan Linders

Supermarkt - Aan de Raadhuisstraat in Venray heeft supermarktketen Jan Linders recent een locatie geopend waar het vers bereiden van broodjes, pizza’s en maaltijden een grote rol speelt. In het hart van de nieuwe supermarkt is ‘De Keuken van Jan Linders’ gemaakt om klanten te inspireren én verrassen.

In de Keuken van Jan Linders worden vers belegde broodjes gemaakt en pizza’s. Maar er ligt meer, zo vertelt supermarktmanager Erik Gubbels: “Naast take-a-way yoghurt met diverse toppings, verse salades én Onze Trots maaltijden –maaltijden met een traiteurskwaliteit op basis van authentieke recepten – bieden we een nieuw assortiment warme broodjes.” De locatie in Venray is sinds 13 maart geopend.

Verwarmde broodjes

De broodjes worden op verzoek van de klant verwarmd. Het gaat om broodjes rosbief, pittige kip, gehakt en brie, die allemaal rond de 4 euro kosten. Daarnaast is het assortiment uitgebreid met lunch- en maaltijdsalades en zijn er verse kant- en-klaarmaaltijden verkrijgbaar. De pizza’s zijn te bestellen in twee formaten. Het kleine formaat pizza kost 4 euro en de grote zijn af te halen tegen de prijs van 5 euro.

Grillmodule

Steeds vaker richten supermarkten zich met een assortiment vers bereide artikelen op klanten die hun maaltijd warm willen meenemen. Jan Linders heeft op de locatie daarvoor een grillmodule staan. Andere supermarktketens, zoals Jumbo Foodmarkt hebben zelfs complete (hout)ovens geïnstalleerd om de pizza’s en andere maaltijdproducten ter plekke warm te eten of verwarmd mee te nemen voor thuis.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek