Op Valentijnsdag dineren met kaarslicht in twee ‘sterrenrestaurants’ McDonald’s

Kaarsverlichting, tafellinnen, luxe bestek, borden en glaswerk tijdens het Happy Valentine’s Day diner in McDonald’s Amersfoort Centrum en Bussum

Promoties - In de McDonald’s vestigingen in Amersfoort Centrum en Bussum kunnen stelletjes komende Valentijnsdag (woensdag 14 februari) onder kaarslicht eten ‘op sterrenniveau’.

De twee restaurants van McDonald’s zijn op Valentijnsdag omgetoverd in de sfeer van een sterrenrestaurant, dus inclusief romantische kaarsverlichting, tafellinnen, luxe bestek, borden en glaswerk. De door de stelletjes bestelde frites, burgers en snacks worden door gastvrouwen en -heren aan tafel geserveerd. Hoofdgerechten, bijgerechten, nagerechten en warme dranken kunnen worden besteld vanaf een echte menukaart.

Derde keer
Het Happy Valentine’s Day diner wordt door hospitality manager Hans Moree van McDonald’s voor de derde keer georganiseerd. “Het diner duurt ongeveer anderhalf uur en is compleet anders dan een standaardervaring bij McDonald's”, zegt Moree. “De gasten zijn altijd enorm verrast. Elk jaar krijgen we hiervoor zo’n vijfhonderd aanvragen, de eersten al begin november.” Voor de op Happy Valentine’s Day aan tafel geserveerde frites, burgers, snacks en dranken betaalt de consument een kleine toeslag boven de reguliere prijzen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Paul Peter Blonk