Pop-up breakfast club van Alpro in Rotterdam


In de pop-upstore wil Alpro laten zien hoe gevarieerd een plantaardig ontbijt kan zijn

Pop-upstore -  - Liefhebbers van plantaardige ontbijtgerechten kunnen vanaf vandaag terecht bij de pop-upstore van Alpro in Rotterdam. In The Next Morning Breakfast Club, aan de Hofbogen, wil Alpro laten zien hoe je dag kunt beginnen met een plantaardig ontbijt.

In de breakfast club kunnen gasten genieten van een klassieke havercappucino tot een rijkgevulde Libanese flatbread of plantaardige variatie op cheesecake. Dat is ook precies wat Alpro voor ogen staat met de pop-upstore, laten zien hoe gevarieerd en lekker plantaardig eten kan zijn. Simone Broxks, Voedingsdeskundige bij Alpro: ‘’Smaak is voor mensen zó bepalend voor hun voedingskeuze. Uit onderzoek, dat we hebben laten uitvoeren door Kantar weten we dat het beeld onder veel consumenten nog bestaat dat plantaardig eten niet lekker zou zijn. Die gedachte leeft bij 41% van de ondervraagden. Met deze pop-up breakfast club willen we mensen op een laagdrempelige manier en in een gezellige setting laten ervaren en inspireren dat plantaardig lekker en zeker niet saai is.’’

De pop-up break fast club is tot en met 1 oktober geopend.

Bron: Alpro/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Dunkin’ lanceert ‘smartfridge koffie en donuts station’

Shopconcept – Koffie- en donutconcept Dunkin’ presenteert samen met Selecta, Alpro en Monin ‘De World of Dunkin’, een volgens het bedrijf ‘slimme verkoopoplossing met koffie, ijsdranken, Dunkin’ donuts, merchandise en andere producten’. De eerste units zijn reeds ontwikkeld en de primeur is voor Hotel Gorinchem van Van der Valk International, de belangrijkste belanghebbende in Dunkin’.

Lees bericht




Oatly opent pop-up store met vegan softijs

Pop-upstore - Oatly, producent van haverdrank, introduceert deze zomer plantaardig softijs. Om de introductie van Oatly Soft Serve te vieren, opent Oatly maandag op de Prinsengracht haar eerste pop-up store ooit in hartje Amsterdam. Het vegan softijs is er in de smaken vanille, koffie en matcha.

Lees bericht


The Amsterdam Coffee Festival blijft inspireren

Vakbeurs – Koffieminnend Nederland kan het hart ophalen op The Amsterdam Coffee Festival. Het terrein van de Westergasfabriek vormt niet alleen een decor voor de nieuwste koffiemachines en veelal duurzame bonenmelanges, maar is ook een inspiratiebron voor allerhande koffiezettechnieken en smaaktrends.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid