Restaurant Black Smoke opent in Antwerpse Stadsbrouwerij De Koninck


Horeca - In de voormalige Stadsbrouwerij De Koninck in Antwerpen opent in november het barbecuerestaurant Black Smoke. De oude bierbrouwerij wordt verbouwd tot een walhalla voor liefhebbers van lekker eten en drinken in een hippe omgeving. Na een kaaswinkel, bakkerij, chocolatier, uitgeverij, slagerij en restaurant, opent op 4 november Black Smoke de deuren. Kasper Stuart, de man achter Smokey Jo’s Garage en Wereldkampioen BBQ Jord Althuizen verbouwen de centrale toren van de brouwerij tot bar, barbecuerestaurant en rooftopbar. In de bar op de eerste verdieping is plaats voor 100 mensen. Op de derde verdieping is er het restaurant met een open keuken, een chef’s table voor achttien personen en plaats voor 100 andere gasten. Het ruwe en industriële kantje van het pand blijft overal behouden. Eén wand in het restaurant is voorbehouden voor houtblokken die voor de barbecue worden gebruikt. In maart opent ook de rooftopbar op de zesde verdieping. Bron: @FoodClicks

Horeca - In de voormalige Stadsbrouwerij De Koninck in Antwerpen opent in november het barbecuerestaurant Black Smoke. De oude bierbrouwerij wordt verbouwd tot een walhalla voor liefhebbers van lekker eten en drinken in een hippe omgeving. Na een kaaswinkel, bakkerij, chocolatier, uitgeverij, slagerij en restaurant, opent op 4 november Black Smoke de deuren. Kasper Stuart, de man achter Smokey Jo’s Garage en Wereldkampioen BBQ Jord Althuizen verbouwen de centrale toren van de brouwerij tot bar, barbecuerestaurant en rooftopbar. In de bar op de eerste verdieping is plaats voor 100 mensen. Op de derde verdieping is er het restaurant met een open keuken, een chef’s table voor achttien personen en plaats voor 100 andere gasten. Het ruwe en industriële kantje van het pand blijft overal behouden. Eén wand in het restaurant is voorbehouden voor houtblokken die voor de barbecue worden gebruikt. In maart opent ook de rooftopbar op de zesde verdieping. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Grapedistrict opent flagshipstore in Amsterdam

Formulenieuws - Grapedistrict, de wijnwinkel die zich inzet voor kleine wijnboeren, opent 17 mei haar grootste winkel tot nu toe op de van Woustraat in Amsterdam. De Grapedistrict flagshipstore komt pal tegenover de plek waar ooit de eerste winkel werd geopend.

Lees bericht



Schiphol opent met Avolta nieuw horecaconcept Salon

Luchthaven – Schiphol heeft in samenwerking met travel retailer Avolta (voorheen HMSHost) twee nieuwe horecaconcepten geopend in Lounge 1 op de luchthaven. Salon, geïnspireerd door de grachten en terrassen van Amsterdam, bestaat uit een Grand Café en Deli.

Lees bericht

Compass Group nieuwe horecapartner WEC

Catering - Compass Group Nederland en het WEC (Werelderfgoedcentrum Waddenzee) gaan een samenwerking aan. Als de nieuwe horecapartner van het WEC zal Compass Group Nederland een bijzonder horecaconcept ontwikkelen dat de schoonheid en het belang van het Waddengebied weerspiegelt.

Lees bericht



CIRFOOD nieuwe cateraar Evides Waterbedrijf

Catering - Evides is na Vitens het tweede waterbedrijf in het portfolio van CIRFOOD. De cateraar uit Hoofddorp breidt hiermee het portfolio in het B&I segment wederom verder uit.  Evides heeft CIRFOOD als nieuwe horecapartner gecontracteerd voor zowel de restaurant als de banqueting voor de locaties Kralingen en Spijkenisse.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid