Restaurant Black Smoke opent in Antwerpse Stadsbrouwerij De Koninck
Horeca - In de voormalige Stadsbrouwerij De Koninck in Antwerpen opent in november het barbecuerestaurant Black Smoke. De oude bierbrouwerij wordt verbouwd tot een walhalla voor liefhebbers van lekker eten en drinken in een hippe omgeving. Na een kaaswinkel, bakkerij, chocolatier, uitgeverij, slagerij en restaurant, opent op 4 november Black Smoke de deuren. Kasper Stuart, de man achter Smokey Jo’s Garage en Wereldkampioen BBQ Jord Althuizen verbouwen de centrale toren van de brouwerij tot bar, barbecuerestaurant en rooftopbar. In de bar op de eerste verdieping is plaats voor 100 mensen. Op de derde verdieping is er het restaurant met een open keuken, een chef’s table voor achttien personen en plaats voor 100 andere gasten. Het ruwe en industriële kantje van het pand blijft overal behouden. Eén wand in het restaurant is voorbehouden voor houtblokken die voor de barbecue worden gebruikt. In maart opent ook de rooftopbar op de zesde verdieping. Bron: @FoodClicks
Horeca - In de voormalige Stadsbrouwerij De Koninck in Antwerpen opent in november het barbecuerestaurant Black Smoke. De oude bierbrouwerij wordt verbouwd tot een walhalla voor liefhebbers van lekker eten en drinken in een hippe omgeving. Na een kaaswinkel, bakkerij, chocolatier, uitgeverij, slagerij en restaurant, opent op 4 november Black Smoke de deuren. Kasper Stuart, de man achter Smokey Jo’s Garage en Wereldkampioen BBQ Jord Althuizen verbouwen de centrale toren van de brouwerij tot bar, barbecuerestaurant en rooftopbar. In de bar op de eerste verdieping is plaats voor 100 mensen. Op de derde verdieping is er het restaurant met een open keuken, een chef’s table voor achttien personen en plaats voor 100 andere gasten. Het ruwe en industriële kantje van het pand blijft overal behouden. Eén wand in het restaurant is voorbehouden voor houtblokken die voor de barbecue worden gebruikt. In maart opent ook de rooftopbar op de zesde verdieping. Bron: @FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Grapedistrict opent flagshipstore in Amsterdam
Formulenieuws - Grapedistrict, de wijnwinkel die zich inzet voor kleine wijnboeren, opent 17 mei haar grootste winkel tot nu toe op de van Woustraat in Amsterdam. De Grapedistrict flagshipstore komt pal tegenover de plek waar ooit de eerste winkel werd geopend.
Lees berichtHoreca Kassasysteem Mr. Winston wil internationaal groeien
Kassasystemen - Het Tilburgse bedrijf Mr. Winston heeft een investering van 600.000 euro opgehaald bij angel investors, waaronder Collin Crowdfund CEO Jeroen ter Huurne. Met het geld wil het in Nederland snelgroeiende horeca kassasysteem ook internationaal voet aan de grond krijgen.
Lees berichtSchiphol opent met Avolta nieuw horecaconcept Salon
Luchthaven – Schiphol heeft in samenwerking met travel retailer Avolta (voorheen HMSHost) twee nieuwe horecaconcepten geopend in Lounge 1 op de luchthaven. Salon, geïnspireerd door de grachten en terrassen van Amsterdam, bestaat uit een Grand Café en Deli.
Lees berichtCompass Group nieuwe horecapartner WEC
Catering - Compass Group Nederland en het WEC (Werelderfgoedcentrum Waddenzee) gaan een samenwerking aan. Als de nieuwe horecapartner van het WEC zal Compass Group Nederland een bijzonder horecaconcept ontwikkelen dat de schoonheid en het belang van het Waddengebied weerspiegelt.
Lees berichtBiertje in Europees restaurant het duurst in Noorwegen
Prijsvergelijking – Van alle Europese steden is de gemiddelde prijs van een biertje in Noorwegen het duurst. Portugal is het goedkoopst, maar voor wie echt voor een dubbeltje op de eerste rang wil zitten voor zijn biertje in een restaurant moet naar Noord-Macedonië.
Lees berichtCIRFOOD nieuwe cateraar Evides Waterbedrijf
Catering - Evides is na Vitens het tweede waterbedrijf in het portfolio van CIRFOOD. De cateraar uit Hoofddorp breidt hiermee het portfolio in het B&I segment wederom verder uit. Evides heeft CIRFOOD als nieuwe horecapartner gecontracteerd voor zowel de restaurant als de banqueting voor de locaties Kralingen en Spijkenisse.
Lees bericht