SVH partner van eerste editie Nationale Horecadag


Horecadag - Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) wordt officieel partner van de Nationale Horecadag. De horecadag wordt 21 mei voor het eerst georganiseerd en moet het horecavak in de schijnwerpers zetten. Tijdens deze dag houden hotels, restaurants en cafés open huis. Door heel het land geven horecabedrijven een kijkje in de keuken en organiseren zij activiteiten. Op dit moment doen zo’n  200 horecazaken mee, van kookworkshop tot aan meet-en-greet met de chefkok. Initiatiefnemer is Lennart Maas, manager van hotel Park Plaza Victoria Amsterdam, die de horecadag samen met Koninklijke Horeca Nederland (KHN) organiseert.  SVH sluit zich u daarbij aan. Gezamenlijk gaan zij inzetten op het werven van nieuwe medewerkers en het verbeteren van het imago van de horeca. Ricardo Eshuis, directeur SVH:: “We slaan de handen ineen om duidelijk te maken hoe gaaf het is om in de horecabranche te werken. Zo laten we samen zien op welke mooie plekken je kunt werken, met de mooiste producten in de mooiste gebouwen. En dat allemaal met mensen die op zoek zijn naar gezelligheid, de gasten. De horeca is gewoon een heerlijk vak.” Bron: @FoodClicks Horecadag - Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) wordt officieel partner van de Nationale Horecadag. De horecadag wordt 21 mei voor het eerst georganiseerd en moet het horecavak in de schijnwerpers zetten. Tijdens deze dag houden hotels, restaurants en cafés open huis. Door heel het land geven horecabedrijven een kijkje in de keuken en organiseren zij activiteiten. Op dit moment doen zo’n  200 horecazaken mee, van kookworkshop tot aan meet-en-greet met de chefkok. Initiatiefnemer is Lennart Maas, manager van hotel Park Plaza Victoria Amsterdam, die de horecadag samen met Koninklijke Horeca Nederland (KHN) organiseert.  SVH sluit zich u daarbij aan. Gezamenlijk gaan zij inzetten op het werven van nieuwe medewerkers en het verbeteren van het imago van de horeca. Ricardo Eshuis, directeur SVH:: “We slaan de handen ineen om duidelijk te maken hoe gaaf het is om in de horecabranche te werken. Zo laten we samen zien op welke mooie plekken je kunt werken, met de mooiste producten in de mooiste gebouwen. En dat allemaal met mensen die op zoek zijn naar gezelligheid, de gasten. De horeca is gewoon een heerlijk vak.” Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws




KHN lanceert het Fastservice Manifest

Actie – Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en zes fastservice-bedrijven hebben de afgelopen maanden gewerkt aan een Fastservice Manifest. Doel is actief bij te dragen aan een gezondere voedselomgeving.

Lees bericht

Grapedistrict opent flagshipstore in Amsterdam

Formulenieuws - Grapedistrict, de wijnwinkel die zich inzet voor kleine wijnboeren, opent 17 mei haar grootste winkel tot nu toe op de van Woustraat in Amsterdam. De Grapedistrict flagshipstore komt pal tegenover de plek waar ooit de eerste winkel werd geopend.

Lees bericht



Schiphol opent met Avolta nieuw horecaconcept Salon

Luchthaven – Schiphol heeft in samenwerking met travel retailer Avolta (voorheen HMSHost) twee nieuwe horecaconcepten geopend in Lounge 1 op de luchthaven. Salon, geïnspireerd door de grachten en terrassen van Amsterdam, bestaat uit een Grand Café en Deli.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid