De Beren wil naar 50 locaties binnen twee jaar

De Beren wil binnen twee jaar verdubbelen in aantal locaties

Formulenieuws – Restaurantketen De Beren opent binnen een tijdsbestek van drie weken drie nieuwe bezorgrestaurants. Door de opening van de vestigingen in Leiden-Zuid, Dordrecht-Zuid én Apeldoorn-West  heeft de keten nu 23 locaties, dat moeten er binnen twee jaar 50 worden.

De locaties van De Beren worden gerund door frachisenemers. Het bezorgrestaurant in Dordrecht-Zuid is de derde vestiging van franchisenemers Kim Korthorst en Wiekash Sheombarsing. De franchisenemers in Leiden, Max de Lange en Vincent Verweij, zijn afkomstig vanuit de eigen organisatie van De Beren. Vanuit hun rol als vestigingsmanagers groeien zij door nu naar eigenaars van een eigen bezorgrestaurant. De vestiging in Apeldoorn-West wordt gerund door Leander Korenromp. Het is de eerste locatie van een De Beren bezorgrestaurant in Apeldoorn en ook de eerste locatie voor Korenkamp.

De toekomst

Ondanks de voortvarende groei de afgelopen weken van De Beren, ziet de organisatie ook dat het moeilijk wordt geschikte panden te vinden. De Beren wil graag een vertegenwoordiging hebben door het gehele land. Het restaurantbedrijf is daarom op zoek naar een manager expansie & acquisitie. De Beren hoopt daarmee over twee jaar op 50 vestigingen te kunnen komen.  Dit jaar opent in ieder geval in Beverwijk nog één nieuwe locatie.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek