EG Group opent ‘Texaco foodcourt’ Honselersdijk


De Texaco-locatie met inpandig een Spar Express, een Go Fresh 2.0 en een Lavazza koffiecounter / Foto bij: EG Group

Petrol – De opening stond gepland half december, maar dinsdag was het zover; op bedrijventerrein Elsenbosch bij Honselersdijk heeft de EG Group haar nieuwste Texaco-tankstation geopend. Niet als standalone, maar in combinatie met verschillende foodformules. Formules die door de EG Group worden gerund.

De Texaco aan de N213 tussen Honselersdijk en Poeldijk (ZH) heeft naast de fomules op het bedrijventerrein ook een breed assortiment aan foodformules onder eigen dak. Net als bij de locatie aan de A1 bij Muiden, die eind januari vrijwel volledig wordt opgeleverd, heeft ook deze vestiging een Go Fresh 2.0 bakery en een Spar Express-shop. Daarnaast is er in het tankstation een Lavazza-counter te vinden met koffie van baristakwaliteit. Ook zit er in de bakerycounter, net als in Muiden, een aparte verkoopvitrine voor het Dunkin’Donuts-concept.

Burger King en Starbucks

Is er bij het tankstation Honswijck aan de A1 door de EG Group gekozen voor een inpandig format van de Britse good fastfoodformule LEON, de eerste in een tankstation, bij Texaco ‘Honselersdijk’ zitten de formules op het bedrijventerrein. EG Group gaat daar zelf een Burger King en een Starbucks met drive thru exploiteren. Voor Starbucks is dat de tweede vestiging met een drive thru in Nederland.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

‘HEMA populairste keten voor koffie en lunch’

Onderzoek – HEMA is de populairste keten voor koffie en lunch in Nederland. Nederlanders halen ruim een kwart (27%) van de bestellingen af bij koffie- en lunchketens. De locatie vormt de belangrijkste keuzereden. Dit blijkt uit de Nationale Benchmark Koffie- en Lunchketens, een grootschalig onderzoek van Multiscope onder bijna 5.000 Nederlanders.

Lees bericht




Geeske Burema vertrekt als commercieel directeur bij SPAR

Persoonlijk - Geeske Burema verlaat per 1 maart 2024 de SPAR-organisatie, zo laat de Raad van Commissarissen van SPAR weten. Geeske Burema is sinds januari 2020 als commercieel directeur werkzaam bij SPAR. Na 4 jaar heeft zij besloten om een nieuw hoofdstuk in haar carrière te beginnen.

Lees bericht


SPAR en EG Group verlengen en intensiveren samenwerking

Tankstations - SPAR Nederland en EG Group (Euro Garages) in Nederland verlengen hun samenwerking. De samenwerking begon in 2017 en wordt geïntensiveerd nu door de uitrol van The Tosti Club op alle Go Fresh-locaties. Sinds de start van de samenwerking zijn er 190 winkels EG-stations omgebouwd met het SPAR-format en is er jaar op jaar samen omzetgroei gerealiseerd in de SPAR...

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid