Formule De Pizzabakkers wil dit jaar flink uitbreiden


Het vernieuwde interieur krijgt een moderne, warme en gezellige sfeer

Formulenieuws - De formule De Pizzabakkers wil dit jaar nog flink gaan uitbreiden in aantal locaties. De Italiaanse pizzarestaurant-keten zal nieuwe vestigingen openen in verschillende steden door het hele land.

Naast uitbreiding van het aantal locaties zal De Pizzabakkers ook haar interieur vernieuwen en een nieuwe, eigentijdse stijl introduceren. Met de uitbreiding van het aantal vestigingen is De Pizzabakkers op zoek naar nieuwe franchisenemers om haar groei voort te zetten.

Het vernieuwde interieur krijgt een moderne, warme en gezellige sfeer. Er wordt gebruik gemaakt van duurzame en stoere materialen en de inrichting zal zich richten op het gevoel van samenzijn, wat past bij het idee achter De Pizzabakkers, waar samen genieten van pizza’s centraal staat. "We zijn ontzettend blij dat we dit jaar weer kunnen uitbreiden en ons vernieuwde interieur kunnen presenteren aan onze gasten," aldus mede-eigenaar en oprichter Siang-Lan Go.

De Pizzabakkers, opgericht in 2009, staat bekend om zijn authentieke pizza in Romeinse stijl en verse ingrediënten. De formule telt meer dan 30 locaties in Nederland.

Bron: De Pizzabakkers/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Drie favoriete gerechten in één My Domino’s Box

Introductie – Pizzaketen Domino's introduceert de My Domino's Box: een eenpersoons box met ruimte voor een mini-versie van je favoriete pizza en twee bijgerechten. De box is naar eigen smaak samen te stellen. Volgens Domino’s zijn er op die manier honderden mogelijke combinaties mogelijk.

Lees bericht










© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid